zoki086 0 Posted January 23, 2010 i azarenka under lijepih 6:0 Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 23, 2010 Možda danas ovaj Montreal jadni radi stare slave uspije preokrenut protiv ovih Devilsa.Već je sad kvota 7, a gube 1-0 Sad Montreal vodi 2-1, nisam stigao uplatit preokret jer mi se nije učitavao live na bet365 A ovi debilni Devilsi nema šanse da više povedu.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
zoki086 0 Posted January 23, 2010 kako samo ja nadjem sta da odigram,pa ja sam veci debil sto igram ovaj zenski tenis,ova nesposobna dulko izgubila prvi set 6-1,aj sto je izgubila ali sto je jedno 7 loptica prebacila u drugo igraliste narode laka i uspjesna noc laku noc Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 23, 2010 kako samo ja nadjem sta da odigram,pa ja sam veci debil sto igram ovaj zenski tenis,ova nesposobna dulko izgubila prvi set 6-1,aj sto je izgubila ali sto je jedno 7 loptica prebacila u drugo igraliste narode laka i uspjesna noc Laku Noć Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 23, 2010 E da mi je pronaći kladionicu koja nudi ovaj AHL u klađenju uživo.Joj što bi se tu pare vadile.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted January 23, 2010 Sad Montreal vodi 2-1, nisam stigao uplatit preokret jer mi se nije učitavao live na bet365 A ovi debilni Devilsi nema šanse da više povedu.. A dobar si, dobar... i mene si navukao da pocnem da razmisljam o preokretima, jer mi se dosta javlja filing za to ponekad, a kvote ako su lepe i isti ulozi mora da kane nesto, nisam li u pravu.. Moram da predjem u bet365, uskoro Quote Share this post Link to post Share on other sites
zoki086 0 Posted January 23, 2010 Azarenka 6:0 6:2 e da su svi ko Azarenka.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted January 23, 2010 Azarenka 6:0 6:2 e da su svi ko Azarenka.... Jes , Opeglala je ovu ko slinu... A ja cekam da se otvori pekara u 6 sati, da idem nesto da jedem ko covek Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 23, 2010 A dobar si, dobar... i mene si navukao da pocnem da razmisljam o preokretima, jer mi se dosta javlja filing za to ponekad, a kvote ako su lepe i isti ulozi mora da kane nesto, nisam li u pravu.. Moram da predjem u bet365, uskoro Dobio Montreal 3-1. Što nema live na 10bet? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted January 23, 2010 Dobio Montreal 3-1. Što nema live na 10bet? Ima al je sugav, sa hendikepom Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 23, 2010 Ima al je sugav, sa hendikepom To je neka čudna kladionica. Na bet 365 kvote rastu nerazumno.Može se dobit.Pogotovo na hokeju gdje pršte golovi, a sam vidiš kad utakmica počme kako će i završit što je prednost pred običnim klađenjem pred utakmicu jer skužiš da si bacio pare čim krenu igrat.Dobra je i ova opcija da možeš složit i live tiket što pri dobrim kvotama za malo Eura da pošten dobitak Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 23, 2010 Jes , Opeglala je ovu ko slinu... A ja cekam da se otvori pekara u 6 sati, da idem nesto da jedem ko covek Evo na Sportklubu objavljeno da će bit hrenovke u lisnatom tijestu i burek s mesom spremni za preuzet u pekari u Valjevu oko 5.50 sati.Prvih osam kupaca dobiva i jogurt s bonom od 5 Eura za 10bet Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted January 23, 2010 Evo na Sportklubu objavljeno da će bit hrenovke u lisnatom tijestu i burek s mesom spremni za preuzet u pekari u Valjevu oko 5.50 sati.Prvih osam kupaca dobiva i jogurt s bonom od 5 Eura za 10bet ebes me a malo e na koga sam ja igrao u natjecanju na over 9,5 I set, na smesnog Isnera, ne moze nista ko da je vezao ruke kanapom Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 23, 2010 (edited) Sad kad Edmonton u zadnjim minutama izbori OT.Kvota da u njemu i dobije je trenutno 8. 4 minute do kraja Edited January 23, 2010 by c4nton4 Quote Share this post Link to post Share on other sites