El-Maestro 3 Posted January 26, 2010 To je bila diverzija od nekog protivnika!!! Neki zli duh.. Dobro je, uplašio sam se da sam bio jedini! Quote Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted January 26, 2010 Svi su pred tv-om:D šalim se.. dobra vam večer... Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted January 26, 2010 Svi su pred tv-om:D šalim se.. dobra vam večer... Pozdrav ,da li si gledala danas Cilica? prva dva seta je igrao za cistu 10!! Ja mislim da ce on moci sa Murey-om da se nosi! Jos samo da Nole tuce Tsongu( los H2H ) i Federera(jos losiji skor ) pa njih dvoje u finalu! Quote Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted January 26, 2010 Pozdrav , da li si gledala danas Cilica? prva dva seta je igrao za cistu 10!! Ja mislim da ce on moci sa Murey-om da se nosi! Jos samo da Nole tuce Tsongu( los H2H ) i Federera(jos losiji skor ) pa njih dvoje u finalu! Jesam, al samo jedan dio... pokazao je i dokazao da može igrat s Murrayem.. a vidjet ćemo Ovaj finalni scenarij uopće ne bi bio loš da se ostvari... al bitće teško... Quote Share this post Link to post Share on other sites
EXERBET 1 Posted January 26, 2010 Do 29.01. otvorene su prijave H2H za veljaču 2010. Katalinić nije tipovao sva četiri keca! Potpuno me je zbunio!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted January 26, 2010 Jesam, al samo jedan dio... pokazao je i dokazao da može igrat s Murrayem.. a vidjet ćemo Ovaj finalni scenarij uopće ne bi bio loš da se ostvari... al bitće teško... Ako si jos tu ,pogledaj malo nocasnje meceve( predlozi ) pa da nesto odigram! hvala Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivemali 2 Posted January 26, 2010 Dobar dan. Gledam ovi rukomet i ništa mi nije jasno. Osim (Ivica) nogometa jedino još donekle pratim košarku pa mi pravila ovoga marginalnog sport nisu jasna uopće. Rade trokorake, 4-korake, 5, 6 koraka i suci ništa, ...koraci! Valjda san navikao na košarku ili sam glup. Quote Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted January 26, 2010 Ako si jos tu ,pogledaj malo nocasnje meceve( predlozi ) pa da nesto odigram! hvala Jesam, evo idem vidjet... Dobar dan. Gledam ovi rukomet i ništa mi nije jasno. Osim (Ivica) nogometa jedino još donekle pratim košarku pa mi pravila ovoga marginalnog sport nisu jasna uopće. Rade trokorake, 4-korake, 5, 6 koraka i suci ništa, ...koraci! Valjda san navikao na košarku ili sam glup. Bome nisi jedini kojeg to zbunjuje... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Adem_Ljajic 1 Posted January 26, 2010 Dobar dan. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivemali 2 Posted January 26, 2010 Ovo ako i izgubimo utakmicu nema veze jer će se sve riješit zadnju utakmicu. Jedino ako Norvežani dobiju Dansku. Islanda 6 Hrvatska 5 (-1) Danska 4 (-1) Norveška 4 (-1) Austrija 1 (-1) Rusija 0 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Adem_Ljajic 1 Posted January 26, 2010 Joj tek sad vidim da ima prenos rukometa! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Adem_Ljajic 1 Posted January 26, 2010 Ovo ako i izgubimo utakmicu nema veze jer će se sve riješit zadnju utakmicu. Jedino ako Norvežani dobiju Dansku. Islanda 6 Hrvatska 5 (-1) Danska 4 (-1) Norveška 4 (-1) Austrija 1 (-1) Rusija 0 Ne vjerujem da ćete izgubiti, kakva Austrija! Quote Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted January 26, 2010 Federer- Davydenko, hendikep gemova -3,5@ 1.75 na Federera Serena - Azarenka under 21,5 @ 1.85 Witten - Soeda 1 @1.65 Kirilenko/Radwanska -Peers/Robson 1 @1.25 Pennetta/Melo - Zahlavova/Marach 1@1.50 svega pomalo... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivemali 2 Posted January 26, 2010 Tenis je isto sport koji mi ne leži, ne znam ni tu pravila, npr. ono 15-0 pa 30-0, pa 45-0 to je valjda po satu. Niti znam kojega igrača, prepišen nešto tu i tamo. Ja sam valjda jedini koji nije nikad gleda nijedan meč Ivaniševića, dok je igra finale Wimbledona ja san pribira parangal i slušao na radio. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Adem_Ljajic 1 Posted January 26, 2010 AUSTRIJANCI daju gol i sedmerac sa 2 igrača manje, nevjerovatno! Quote Share this post Link to post Share on other sites