delpjero Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 I kakva je utakmica,koji bolji po igri i sansama?Jer ne gledam ih i,muka mi je od njih! verujes li ja nemogu ocima gledam to mucenje i razvlacenje po terenu pa balkanski kup nacija bi bio barem duplo jaci i zanimljiviji od ovog sranja Quote
kladioničar Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 verujes li ja nemogu ocima gledam to mucenje i razvlacenje po terenu pa balkanski kup nacija bi bio barem duplo jaci i zanimljiviji od ovog sranja ma stvarno je nekvalitetan cijeli acn, a i ova utakmica puno ne odmiče od toga! Jedini koji je nešto pokazao je Egipat! Quote
kladioničar Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 I kakva je utakmica,koji bolji po igri i sansama?Jer ne gledam ih i,muka mi je od njih! Inač bolja Gana što pokazuje i rezulrar 1-0! Quote
pirlo Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 verujes li ja nemogu ocima gledam to mucenje i razvlacenje po terenu pa balkanski kup nacija bi bio barem duplo jaci i zanimljiviji od ovog sranja Potpuno se slazem sa tobom! Quote
pirlo Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Jel ono Srbija u grupi sa Ganom? Odgovor je potvrdan! Quote
kladioničar Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Sad na ovom glupom eurosportu nema ni signala ! Quote
kladioničar Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Sad se malo prešlo gledat ovaj futsal! NEmogu da vjerujem da se Azerbejdžan plasirao i dalje od grupa. Quote
kladioničar Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Odgovor je potvrdan! Ja mislim da to Srbija lagano prolazi! Quote
pirlo Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Ja mislim da to Srbija lagano prolazi! To cemo videti kad dodje svetsko prvenstvo u Africi!Mnogo faktora ce uticati,kako fudbalskih-tako i ne fudbalskih(znas na sta mislim)! Quote
pirlo Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Sad se malo prešlo gledat ovaj futsal! NEmogu da vjerujem da se Azerbejdžan plasirao i dalje od grupa. Azerbejdzan se dokazao igrom,a imaju i kvalitet! Quote
pirlo Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Idem kod drugarice na kafu,malo da slusam i druge price,a ne samo sportske!Pozz! Quote
kladioničar Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Idem kod drugarice na kafu,malo da slusam i druge price,a ne samo sportske!Pozz! ma samo ladno! Quote
Recommended Posts