RayBan 0 Posted January 28, 2010 Do sutra Adio...cuvaj se... http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/uredu.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
EXERBET 1 Posted January 28, 2010 bogu fala! ajmo sada deranje kože štotu! Bogme, dranje kože Škotu je skupa rabota, isto koliko i dranje kože Piroćancu! Quote Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted January 28, 2010 pozdrav svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
kladioničar 1 Posted January 28, 2010 iMAL šta zanimljivo na ponudi? Quote Share this post Link to post Share on other sites
kladioničar 1 Posted January 28, 2010 Gledam u ponudi premier kladionice, jako dobra kvota na egipat, čak 2.35 i nikao ne pada od jutros, dok je na bah-u sramnih 2.15, a inače je to tip koji je 80% siguran, mada se na ovom ACN NIŠTA NE zna! Quote Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted January 28, 2010 Gledam u ponudi premier kladionice, jako dobra kvota na egipat, čak 2.35 i nikao ne pada od jutros, dok je na bah-u sramnih 2.15, a inače je to tip koji je 80% siguran, mada se na ovom ACN NIŠTA NE zna! ma kakvih 80 %. tu se nezna ko pije a ko placa Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted January 28, 2010 ma kakvih 80 %. tu se nezna ko pije a ko placa Bas tako ,imaju oni nerasciscenih odnosa od skora!!! bolji izbeci to! Quote Share this post Link to post Share on other sites
kladioničar 1 Posted January 28, 2010 Bas tako ,imaju oni nerasciscenih odnosa od skora!!! bolji izbeci to! Možda je bolje igrati da će biti isključenja na utakmici! 100% JE SAmo da će se pobiti! Quote Share this post Link to post Share on other sites
pirlo 0 Posted January 28, 2010 Pozdrav svima! Quote Share this post Link to post Share on other sites
kladioničar 1 Posted January 28, 2010 Pozdrav svima! Pozz! Quote Share this post Link to post Share on other sites
pirlo 0 Posted January 28, 2010 Pozz! Sta ima?Sta se radi? Quote Share this post Link to post Share on other sites
kladioničar 1 Posted January 28, 2010 Sta ima?Sta se radi? Ma gleda se ovaj Afrički kup, sad pluvrijeme pa se malo sjelo za komp! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dwiz 65 Posted January 28, 2010 Da li još netko koristi Firefox 3.6 i da ima problema sa slanjem poruka na forumu tj. da mu se uopće ne vidi kursor? ili je to samo kod mene? Quote Share this post Link to post Share on other sites
pirlo 0 Posted January 28, 2010 Ma gleda se ovaj Afrički kup, sad pluvrijeme pa se malo sjelo za komp! I kakva je utakmica,koji bolji po igri i sansama?Jer ne gledam ih i,muka mi je od njih! Quote Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted January 28, 2010 Da li još netko koristi Firefox 3.6 i da ima problema sa slanjem poruka na forumu tj. da mu se uopće ne vidi kursor? ili je to samo kod mene? bice da je kod tebe Quote Share this post Link to post Share on other sites