Bunka 7 Posted February 14, 2010 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/nije.gif Rade svi kanali, u slučaju da se neki odmah ne učitaju samo ga ponovno birate dok ga ne učita Kod mene nece da radi nista...na WIN XP sam...hm Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted February 14, 2010 Kod mene nece da radi nista...na WIN XP sam...hmKod mene na XP sve radi. Ukoliko nisi, nadogradi XP na SP3. Ugradi sve potrebne codec-e (K-Lite Codec Pack 5.7.0 FULL). Ukoliko nakon toga ne radi, formatiraj disk i nanovo izvrši instalaciji XP Pro SP3. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted February 14, 2010 Kod mene nece da radi nista...na WIN XP sam...hm Sad radi cak i meni na Visti. Bez ikakvih intervencija i problema. http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/nije.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted February 14, 2010 Kod mene nece da radi nista...na WIN XP sam...hmMožda ti pomogne još jedan program za gledanje 119 tv kanala - TVSQL - kojeg možete skinuti ovdje. Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted February 14, 2010 Ma meni je ova Seda savim ok,samo da potraje i da niš ne crkava i ja zadovoljan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted February 14, 2010 (edited) Možda ti pomogne još jedan program za gledanje 119 tv kanala - TVSQL - kojeg možete skinuti ovdje. Ok sad radi nakon sto sam instalirao novu verziju K-Lite-a i dao dozvolu u Firewall. Hvala i za ovu drugu aplikaciju. Edited February 14, 2010 by Bunka Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted February 15, 2010 Wtf,nestala mi Seda,kliknuo i pisalo mi da je nađena nova verzija i nestalo,idem na onaj link di sam skinuo 7-micu i pojavi se nki google!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted February 15, 2010 Wtf,nestala mi Seda,kliknuo i pisalo mi da je nađena nova verzija i nestalo,idem na onaj link di sam skinuo 7-micu i pojavi se nki google!! Loooooool , i meni napisalo nesto u stilu: sad cu se sama unistiti i ...puuuuf nestala. http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/57bye.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted February 15, 2010 Wtf,nestala mi Seda,kliknuo i pisalo mi da je nađena nova verzija i nestalo,idem na onaj link di sam skinuo 7-micu i pojavi se nki google!! Loooooool , i meni napisalo nesto u stilu: sad cu se sama unistiti i ...puuuuf nestala.Na isti način možete koristiti, dok traje, još jedan program za gledanje TV sa trenutno 129 tv kanala - TVSQL - kojeg možete skinuti ovdje. Quote Share this post Link to post Share on other sites
smrtonosac 0 Posted February 16, 2010 Na isti način možete koristiti, dok traje, još jedan program za gledanje TV sa trenutno 129 tv kanala - TVSQL - kojeg možete skinuti ovdje. problem izbaci mi ovo Windows Media Player cannot access the file. The file might be in use, you might not have access to the computer where the file is stored, or your proxy settings might not be correct.imam win 7 tnx Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted February 16, 2010 problem izbaci mi ovo Windows Media Player cannot access the file. The file might be in use, you might not have access to the computer where the file is stored, or your proxy settings might not be correct.imam win 7 tnxPogledaj nekoliko postova unazad, možda pronađeš odgovor. Nadogradi WMP na 12 (ukoliko ga nemaš), instaliraj zadnji K-Lite Codec Pack (ukoliko ga nemaš), omogući WMP izlaz u Firewallu (ukoliko ga nema), nakon što ugasiš poruku (cannot access the file) klikni na play, zna pokrenuti buffer i pojavi se TV slika. Možda od ovoga nešto i pomogne. Lijep pozdrav. Quote Share this post Link to post Share on other sites
smrtonosac 0 Posted February 16, 2010 Pogledaj nekoliko postova unazad, možda pronađeš odgovor. Nadogradi WMP na 12 (ukoliko ga nemaš), instaliraj zadnji K-Lite Codec Pack (ukoliko ga nemaš), omogući WMP izlaz u Firewallu (ukoliko ga nema), nakon što ugasiš poruku (cannot access the file) klikni na play, zna pokrenuti buffer i pojavi se TV slika. Možda od ovoga nešto i pomogne. Lijep pozdrav. e hvala puno sad radi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted February 16, 2010 Klik na RUN i pisi ovo: regsvr32 wmnetmgr.dll Nekad je i do toga al ne uvek. Quote Share this post Link to post Share on other sites
madeintrn 0 Posted February 17, 2010 tuto da li imas nove kljuceve posto su ove blokirali? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted February 17, 2010 Ovo je ponuđeno, a šta radi treba provjeriti. Ključ koji vrijedi do 18.02.2010. godine. !TTV!/dh7LTpUk8f+2jvNjfMta7Bve5IfeD8lMqmYJiVOqQvyMLRjN7DLrps11SKp9llR!TTV! Ključ koji vrijedi do 19.02.2010. !TTV!pozeogfkqxiAs4NodeE5e5UhR65Q5SoKMqmYJiVOqQvyMLRjN7DLrs9+01PwowEP!TTV! Ključ koji vrijedi do 22.02.2010. !TTV!i1/TcK3ij2Ztap/9ccFD5TRuaIF/FVPvMqmYJiVOqQvyMLRjN7DLrmXnmhL1aL4E!TTV! Quote Share this post Link to post Share on other sites