Tuto 157 Posted February 2, 2010 Probajte ovdje skinuti NetTV player. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted February 2, 2010 Probajte ovdje skinuti NetTV player. Hvala http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/aponis.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 2, 2010 Rapidshare sad dodeluje neke slotove po drzavama (ako nemas akunt tamo) i tako meni kaze da nema slobodan slot da mi dodeli da bi ja skinuo ovaj fajl, nije bitno koliki je fajl nema slobodnog slotaaa http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif Prijatelje koristi CryptLoad i pusti njega da se bori sa slotovima, kad naidje on ce da pokupi. Evo ja sam sada Downloadovo nakon nekih 2-3 minuta cekanja http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/aponis.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
kladioničar 1 Posted February 2, 2010 Jel vama radi ovaj player sa ovog linka što je postavio tuto(ovaj zadnji link)??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted February 2, 2010 (edited) Jel vama radi ovaj player sa ovog linka što je postavio tuto(ovaj zadnji link)??? Kod mene ne radi, zamrzne se player, pa pusti na kratko, al to je mozda kod mene zbog slabog signala Motorole Canopy, treba da dodju da je dobro centriraju. hocu da kazem da je to mozda kod mene zbog male brzine jedna petina od normalne imam u momentu. Edited February 2, 2010 by Bunka Quote Share this post Link to post Share on other sites
kladioničar 1 Posted February 2, 2010 (edited) Kod mene ne radi, zamrzne se aplayer, pa pusti na kratko, al to je mozda kod mene radi slabog signala Motorole Canopy, treba da dodju da je dobro centriraju. hocu da kazem da je to mozda kod mene zbog male brzine jedna petina od normalne imam u momentu. Meni ovaj player pokazuje ovo još 2 sata a i nemože nijedan kanal poznatiji! edit:na ovom zadnjem tutovom linku ne pokazuje ovo za 2 sata, ali opet nemogu kanali(poznatiji). Tuto da li imaju neki novi kljuvcevi??? Edited February 2, 2010 by kladioničar Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted February 2, 2010 Meni ovaj player pokazuje ovo još 2 sata a i nemože nijedan kanal poznatiji! probaj druge kljuceve ima ih par postirano u topiku. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kladioničar 1 Posted February 2, 2010 probaj druge kljuceve ima ih par postirano u topiku. Ma nemoze nijedan! Valjda će Tuto nešto skontat! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted February 2, 2010 Ma nemoze nijedan! Valjda će Tuto nešto skontat! Kod mene kljuc kaze da traje jos tri dana, ja imam drugi problem zamrzne se player kad izaberem neki kanal, al je to valjda zbog male net brzine. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kladioničar 1 Posted February 2, 2010 Kod mene kljuc kaze da traje jos tri dana, ja imam drugi problem zamrzne se player kad izaberem neki kanal, al je to valjda zbog male net brzine.Ma i kod mene piše da je kljuc valjan, al nemožeš pokrenuti programe, piše uspostaljanje veze nije uspjelo!Koji je kod tebe kljuc?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted February 3, 2010 Iako piše da je ključ valjan, bit će da je ipak ne valjan jer ne pokreće programe, pa ni meni. Do novog ključa, uspješno skupljanje postaova na Bet-Club Forumu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted February 3, 2010 (edited) Idemo dalje od 08.02. Za sada. !TTV!GjCe6P3Z6NnKmfotXaiFHtTN1DHnbtq/MqmYJiVOqQtHDVZBtdUztlLBD69h/V1A!TTV! Edited February 3, 2010 by Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites
madeintrn 0 Posted February 3, 2010 pozdrav svima i tuto hvala za kljuceve,nisam ni znao da ovde ima tema za ovo. prije neki dan sam instalirao i nalazio nekako kljuceve koji bi vrlo brzo bili ponovo zakljucani no to nije razlog mog pisanja. htjeo sam da pitam tutu ili nekog ko mi moze pomoci,znaci juce sam kupio dva kabla da povezem tv sa kompjuterom i sve mi radi ali htejo bi da pitam postoji li mogusnost da povecam sliku tako da mi se ne vidi ovaj njihov loby net player,jer razmisljao sam u krajnjoj nuzdi da uzmem i da placam 13 eurica mjesecno za ovo ali me muci da li mogu da povecam sliku na tv-u?? unaprijed zahvalan na odgovorima Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted February 3, 2010 Ukoliko imaš istu sliku na TV kao na monitoru onda na monitoru povećaj sliku preko cijelog ekrana (dva brza dvoklika lijevom tipkom miša), te bi tada i na TV trebao imati sliku bez reklame u podnožju. Za vraćanje stisneš tipku Esc. Ukoliko ti slika nije ista na TV kao na monitoru, onda bi u postavkama TV trebalo potražiti mogućnost povećanja slike. Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted February 3, 2010 htjeo sam da pitam tutu ili nekog ko mi moze pomoci,znaci juce sam kupio dva kabla da povezem tv sa kompjuterom i sve mi radi ali htejo bi da pitam postoji li mogusnost da povecam sliku tako da mi se ne vidi ovaj njihov loby net player,jer razmisljao sam u krajnjoj nuzdi da uzmem i da placam 13 eurica mjesecno za ovo ali me muci da li mogu da povecam sliku na tv-u?? Pa samo klikneš dvaput u prozor di je slika i ona se uveća preko cjelog ekrana!! Quote Share this post Link to post Share on other sites