EXERBET 1 Posted February 1, 2010 Dobar dan! Prethodni mesec je bio dobar, neka ovaj bude još bolji! Boca primi gol u zadnjem minutu i uze mi 5. mesto u Expekt ligi i 2.mesto u BwinH2H !!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted February 1, 2010 Dobar dan! Prethodni mesec je bio dobar, neka ovaj bude još bolji! Boca primi gol u zadnjem minutu i uze mi 5. mesto u Expekt ligi i 2.mesto u BwinH2H !!! A meni donese 2. u BwinH2H Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted February 1, 2010 Dobar dan dobri ljudi. Nek vam je sa srecom danas i u novom mesecu. Novi mesec, nova sansa. Nekom manja nekom veca. Prosli je bio uspesan. Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted February 1, 2010 Dobro jutro. Pridruzujem se cestitkama pobjednicima , ali nisam ni ja nezadovoljan. http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif Dobar dan iz prohladne ali sunčane Murske Sobote.... Najprije svima pobijednicima sve čestitke od mene!! I prijatelj Mostovoj je zadovoljan kako on piše što za mene ne važi...Početak nove godine i kroz cjeli prvi mjesec je za mene bio potpuno katastrofalan i prvi puta od kada pišem analize,igram u natjecanjima gdje god sam i u kladi i u pokru i još ne znam gdje.....sam u GLOBOKOM MINUSU....Idemo jovo na novo i nadajmo se,da ću u svim natjecanjima i u kladi i u pokru biti onaj PRAVI Robert..... Siječanj 2010 moram zaboraviti čak ne smijem niti govoriti.... Još jednom sve čestitke..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted February 1, 2010 Dobar dan! Prethodni mesec je bio dobar, neka ovaj bude još bolji! Boca primi gol u zadnjem minutu i uze mi 5. mesto u Expekt ligi i 2.mesto u BwinH2H !!! Od 4 takmicenja ti osvoji nagrade na 3 - Malo li je.A Ako se tome doda moje 1. mesto na Unibetovom takmicenju, onda je prosli mesec mesec Carapana. - Quote Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted February 1, 2010 Čestitam dobitnicima!!!! a i ostalim dobitnicima Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted February 1, 2010 Juce Katastrofalno zavrsi prosli mesec. Mora da je Bapti prepisao od mene Quote Share this post Link to post Share on other sites
sirec 0 Posted February 1, 2010 Dan al me juče atletiko Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted February 1, 2010 Dan al me juče atletiko Auuuu ...i mene, i mene. Ne podsjecaj me http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/smile_bag.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted February 1, 2010 Auuuu ...i mene, i mene. Ne podsjecaj me I ja sam u vašem društvu Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted February 1, 2010 Novi mesec ,nove nade ajmo Jovo nanovo.... Sretno nam svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
pirlo 0 Posted February 1, 2010 Pozdrav svima! I iskrene cestitke dobitnicima! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Relja 0 Posted February 1, 2010 Vozdra ekipo, čestitam nagrađenima. Možda će veljača biti i za mene uspješnija! Quote Share this post Link to post Share on other sites
EXERBET 1 Posted February 1, 2010 Od 4 takmicenja ti osvoji nagrade na 3 - Malo li je. A Ako se tome doda moje 1. mesto na Unibetovom takmicenju, onda je prosli mesec mesec Carapana. - Malo nije, ali volem obarati lične rekorde!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites