Jump to content
Sign in to follow this  
roberth

02.02.2010

Recommended Posts

19:30 Hvidovre - Rungsted /4,5/ TIP OVER @ 1,50 Gamebookers 7/10

Danes je reden krog 1.danske hokejske lige in odločil sem se za par Hvidovre - Rungsted.Oba omenjena kluba spadata v spodnji del tabele saj zasedata 7.oziroma 8.mesto.

Hvidovre je trenutno na 8.mestu z 5-6-18 in 60:100(24 točk),Rungsted pa je na 7.mestu z 10-4-15 in 81:92. Rungsted lahko igra zelo sproščeno saj so si zagotovili obstanek v ligi medtem ko domačini se z hokejisti iz Odenseja borijo za obstanek v ligi.Odločil sem se,da bodo padli goli saj na Danskem je skoraj takorekoč tradicionalno. Hvidovre so med vsemi klubi najslabši v obrambi,prejelo so kar 100 golov ali v povprečju ali skoraj 3,5 gola na tekmo.Dali so pa 60 golov ali ve kot 2 na tekmo.....Rungsted ni nič slabši ali boljši od domačinov kar se tiče zadetkov,dali so kar 81 golov ali 3 na tekmo medtem ko nekaj več kot 3,2golov na tekmo so tudi prejeli.

Oba tekmeca sta v tej sezoni odigrala kar 5 krat in od tega na 4 tekmah z najmanj 5 goli....Hvidovre so doma obe tekmi izgubili s po 1:4,v gosteh so izgubili z 0:4 in 4:10....edino točko so izgubili doma z rezultatom 3:3.

Zanimivost je tudi ta,da so hokejisti Rungsteda,ki imajo kot gostje najslabšo obrambo v ligi na vsaki tekmi videli(dali ali prejeli) najmanj 5 golov in po mojem mišljenju bo tudi tokrat!!

4,5 golov - TIP OVER!!