baptista 19 Posted February 14, 2010 Veche!! Ajme Barca puca 2-0 a nešto mi govorilo da je ne igram,sva sreća da sam odabrao Olympiakos i Bodeaux,s time da ovaj drugi dobije i para je tu!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 14, 2010 Oooo gde si Bane!Sta se radi?Sta ima novo! evo malo se nerviram http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_redface.gif , ako Atletiko i Independiante dodju pao sam Pitsburgh na tiketu za jedno stotinjak i jace evra ode Pitsburg u produzetke sa Predatorsima, a sa njima i moj listic Quote Share this post Link to post Share on other sites
pirlo 0 Posted February 14, 2010 evo malo se nerviram , ako Atletiko i Independiante dodju pao sam Pitsburgh na tiketu za jedno stotinjak i jace evra ode Pitsburg u produzetke sa Predatorsima, a sa njima i moj listic Navijaj da ne dodju! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/whaat.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
pirlo 0 Posted February 14, 2010 A sada malo na otici do grada na pice ili dva(uvek bude vise)!Treba se rasteretiti! Quote Share this post Link to post Share on other sites
leo 0 Posted February 14, 2010 Čestitke Jakovu na medalji http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_redface.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted February 14, 2010 To se zove grad,kad se nedjeljom navecer ide na pice,kod nas sad u gradu ne bi ni pasa našo,jedino ovi lokalni kvartovski kafići za besposlićare sad bujaju! Quote Share this post Link to post Share on other sites
pirlo 0 Posted February 14, 2010 To se zove grad,kad se nedjeljom navecer ide na pice,kod nas sad u gradu ne bi ni pasa našo,jedino ovi lokalni kvartovski kafići za besposlićare sad bujaju! Mogao bi da navratis,veceras ce biti devojaka u velikom broju! Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted February 14, 2010 Sutra je novi tjedan i nova nadanja da ce Unibet plasirati neku kintu na račune!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted February 14, 2010 Mogao bi da navratis,veceras ce biti devojaka u velikom broju! Čekaj a gdje je Srbobran?? U Vojvodini?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
pirlo 0 Posted February 14, 2010 Čekaj a gdje je Srbobran?? U Vojvodini?? Dobro ti ide geografija(zemljopis)! Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted February 14, 2010 Čekaj a gdje je Srbobran?? U Vojvodini?? Locirao ga! Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted February 14, 2010 Dobro ti ide geografija(zemljopis)! Pa meni je mama rođena u vojvodini točnje u Stanišiću bio sam tamo daaavne 90-te taman prije nego je počlo ono sranje od rata!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
pirlo 0 Posted February 14, 2010 Locirao ga! Sad samo da treba da dodjes!Nista tesko! Quote Share this post Link to post Share on other sites
pirlo 0 Posted February 14, 2010 Pa meni je mama rođena u vojvodini točnje u Stanišiću bio sam tamo daaavne 90-te taman prije nego je počlo ono sranje od rata!! Imas korene odavde?!Nisam znao!Pa sad ti je jos lakse da dodjes! Quote Share this post Link to post Share on other sites
pirlo 0 Posted February 14, 2010 Vreme je da se krene!Pozz! Quote Share this post Link to post Share on other sites