Banega 12 Posted February 15, 2010 takav sam ti i sam,obicno userem pred kraj Ali ja u bwinu i ne stignem nikad na kraj Nego nista jos od Unibeta Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted February 15, 2010 A kad ce vec taj unibet ispaltiti nagrade za deseti mjesec?Tek kada sakupiš minimalno 1000 postova. Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted February 15, 2010 Ali ja u bwinu i ne stignem nikad na kraj Nego nista jos od Unibeta Ma meni ako ne krene na natjecanjima odmah odustajem! Onaj Unibet me još držao jer nije bilo nkakvih zajebancija sa skriptama i ko je koj ar postavio da ne postavim isti,a sad nit ima unibet natjecanja nit isplata od tih natjecanja!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted February 15, 2010 Jordanci Al-Ramtha v Al-Wihdat 0:2 . Lepo krenulo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
EXERBET 1 Posted February 15, 2010 hvala hvala i ja se prikljucujem cestitkama. a evo dan sav nikakav, kao i drzava pozdrav svima I ovakav dan je lepši od ovakve države!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 15, 2010 Jordanci Al-Ramtha v Al-Wihdat 0:2 . Lepo krenulo. Svaka cast, samo deri Znas kako se kaze, ona cuvena kladionicarska poslovica "da postajes ozbiljno zavistan i patogeni kladionicar, kada znas sve timove Jordanske lige" http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
matootam 0 Posted February 15, 2010 Sretno svima danas! Quote Share this post Link to post Share on other sites
leo 0 Posted February 15, 2010 Svaka cast, samo deri Znas kako se kaze, ona cuvena kladionicarska poslovica "da postajes ozbiljno zavistan i patogeni kladionicar, kada znas sve timove Jordanske lige" Treba probat nešto novo. Ovak se stalno mučimo s tim "velikim" ligama. Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted February 15, 2010 Svaka cast, samo deri Znas kako se kaze, ona cuvena kladionicarska poslovica "da postajes ozbiljno zavistan i patogeni kladionicar, kada znas sve timove Jordanske lige" http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif Ma to je najbolje,što manje o timovima znaš to ti je bolje!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 15, 2010 Treba probat nešto novo. Ovak se stalno mučimo s tim "velikim" ligama. Ma to je najbolje,što manje o timovima znaš to ti je bolje!! Ono jeste, ima i logike i smisla. I ja sam to uvek govorio :uredu: Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted February 15, 2010 Dodatak za danas - bet-at-home Fudbal, Kostarika, Glavna opklada LD Alajuelense - AD San Carlos 16.02.10 03:00 tip:1 kv: 1.70 A do sutra Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 15, 2010 Dodatak za danas - bet-at-home Fudbal, Kostarika, Glavna opklada LD Alajuelense - AD San Carlos 16.02.10 03:00 tip:1 kv: 1.70 A do sutra Pozdrav onda do sutra evo ja imam jedan predlog dubl: Stepanek R. (Cze) - Anderson K. (Rsa) 1@1.25 Luczak P. (Aus) - Gil F. (Por) 1@1.57 @1.96 expekt Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted February 15, 2010 Pozdrav onda do sutra evo ja imam jedan predlog dubl: Stepanek R. (Cze) - Anderson K. (Rsa) 1@1.25 Luczak P. (Aus) - Gil F. (Por) 1@1.57 @1.96 expekt Taj Stepanek me sjebo zadnji put kad sam igro na njega,izgubio od nekog anonimusa!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Relja 0 Posted February 15, 2010 Dobar vam dan ljudi i koji se to smatraju! Quote Share this post Link to post Share on other sites
cr7 0 Posted February 15, 2010 Pozdrav svima! Quote Share this post Link to post Share on other sites