baptista 19 Posted February 7, 2011 (edited) Dajte mi preporučite neke cool komedije romantične ovo ono šta žene vole gledati..ja se ne kužim u to a nemam ni živaca,a ko fol brusio bi nešto pa da krenem s filmom!! Edited February 7, 2011 by baptista Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 8, 2011 Dajte mi preporučite neke cool komedije romantične ovo ono šta žene vole gledati..ja se ne kužim u to a nemam ni živaca,a ko fol brusio bi nešto pa da krenem s filmom!! Izvuci bilo što staro s Hugh Grantom ili s Meg Ryan i prebrusit ćeš se Quote Share this post Link to post Share on other sites
jesenjin 0 Posted February 8, 2011 prije par dana je na tv-u bio jedan film na kojeg sam potpuno zaboravio. soba straha inače mi je whitaker jedan od dražih glumaca.film nije loš,da se pogledat. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 28, 2011 (edited) Opa, nitko nije preporučio ništa već dvadeset dana Edited February 28, 2011 by c4nton4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
adisbega 0 Posted February 28, 2011 moja preporuka Next three days predobar Quote Share this post Link to post Share on other sites
adisbega 0 Posted February 28, 2011 fair game je dobar Quote Share this post Link to post Share on other sites
groka 1 Posted March 1, 2011 Da se ukljucim i ja.The pursuit of happyness s Vill Smith-om u glavnoj ulozi prema istinitom dogadjaju. Odlican film Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chume 0 Posted March 3, 2011 Ako neko nije pogledao slučajno "The Departed", trebao bi... Stvarno je film odličan, iz 2006-e. Glume Leonardo DiCaprio, Matt Damon i Jack Nicholson... Ja sam se oduševio... Dajte mi preporučite neke cool komedije romantične ovo ono šta žene vole gledati..ja se ne kužim u to a nemam ni živaca,a ko fol brusio bi nešto pa da krenem s filmom!! Brate pusti maloj "Serendipity" i brusiš 100%!!!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
groka 1 Posted March 4, 2011 In name of the father Quote Share this post Link to post Share on other sites
mystery023 1 Posted March 4, 2011 Sta znam ovaj mi deluje primamljivo http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/50yes.gif Jesi cuo za film Pirana 3D , neko mi je rekao da je dobar, ali ja nisam nigde nasao da ga skinem davno je postano, al moram odgovorit...pogledao ga prvo 2d doma, i ono, zabavna trash komedija prije nego horor. Onda sam otišao i u kino samo zbog sisa u 3d. Nisam požalio Mislim da ću pribavit Megaminda Megamind je ok, iako je imao puno više potencijala, ali jbg, hollywood. Je li tko gledao skyline? Skinuo ga slučajno jučer, neki sci fi triler bez happy enda valjda, počeo ga gledat, zaspao, a u pravilu mi se ne da gledat filmove koje sam već počeo gledat pa me zanima isplati li se Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted March 4, 2011 davno je postano, al moram odgovorit...pogledao ga prvo 2d doma, i ono, zabavna trash komedija prije nego horor. Onda sam otišao i u kino samo zbog sisa u 3d. Nisam požalio Megamind je ok, iako je imao puno više potencijala, ali jbg, hollywood. Je li tko gledao skyline? Skinuo ga slučajno jučer, neki sci fi triler bez happy enda valjda, počeo ga gledat, zaspao, a u pravilu mi se ne da gledat filmove koje sam već počeo gledat pa me zanima isplati li se Megamind me razočarao.Film je bez energije..Skyline bi možda pogledao na silu radi neke male ako bi baš inzistirala , al i to teško.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
groka 1 Posted March 5, 2011 Megamind me razočarao.Film je bez energije..Skyline bi možda pogledao na silu radi neke male ako bi baš inzistirala , al i to teško.. skyline nista specijalno Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted March 5, 2011 skyline nista specijalno Pa čim sam vidio trailer odustao sam.Izgleda ko da je napravljen za maturalni rad u nekoj filmskoj večernjoj školi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted March 5, 2011 (edited) Ako neko nije pogledao slučajno "The Departed", trebao bi... Stvarno je film odličan, iz 2006-e. Glume Leonardo DiCaprio, Matt Damon i Jack Nicholson... Ja sam se oduševio... Brate pusti maloj "Serendipity" i brusiš 100%!!!!!!! E da vidim i to cudo , drzim te za rec http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_cool.gif davno je postano, al moram odgovorit...pogledao ga prvo 2d doma, i ono, zabavna trash komedija prije nego horor. Onda sam otišao i u kino samo zbog sisa u 3d. Nisam požalio Megamind je ok, iako je imao puno više potencijala, ali jbg, hollywood. Je li tko gledao skyline? Skinuo ga slučajno jučer, neki sci fi triler bez happy enda valjda, počeo ga gledat, zaspao, a u pravilu mi se ne da gledat filmove koje sam već počeo gledat pa me zanima isplati li se Ti bas slabo volis sise http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif Edited March 5, 2011 by Bane Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted March 5, 2011 E da vidim i to cudo , drzim te za rec http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_cool.gif Izgleda da čovjek stvarno voli Johna Cusacka http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites