Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dobar je film GUSTER... Pogledajte nece te se pokajati jeste stariji film ali sve dobri glumci...

Posted

Nisam tamo bio već godinama :icon_wink: . Internet je uništio sva normalna zadovoljstva.

To je istina. Dostupnost apsolutno svega ,''besplatno'', u bilo koje vrijeme je zajebalo sve
Posted

To je istina. Dostupnost apsolutno svega ,''besplatno'', u bilo koje vrijeme je zajebalo sve

Ja odem u kino tu i tamo..ljeti pogotovo na Pula film festival,budu na kaštelu dobri Europski filmovi i to za đ!!

btw izašao Batman BR rip!! :57bye:

Posted

Ja odem u kino tu i tamo..ljeti pogotovo na Pula film festival,budu na kaštelu dobri Europski filmovi i to za đ!!

btw izašao Batman BR rip!! :57bye:

Jesi skinuo? Ja sam čitao u commentsima nekih ripova da su neki bugovi sa zvukom u zadnjim dijelovima filma :57bye:
Posted

Jesi skinuo? Ja sam čitao u commentsima nekih ripova da su neki bugovi sa zvukom u zadnjim dijelovima filma :57bye:

Skinuo..iskreno nisam ni gledao još uglavnom javim ako to bude uskoro!!

Posted

Pogledah ga..nema greške!! A bogami i Batmanica je bez greške!! :48thumbsup:

I ja sam ga taman pogledao. Ok je film. I nije batmanica, nego žena mačka
Posted (edited)

Danas odgledao "This Means War". Dobar, lagan za gledanje, simpatična i dinamična priča o ljubavnom trouglu (nije bračni). Igraju Reese Witherspoon, Chris Pine i Tom Hardy. Preporučujem.

Edited by silly_bet
Posted

Danas odgledao "This Means War". Dobar, lagan za gledanje, simpatična i dinamična priča o ljubavnom trouglu (nije bračni). Igraju Reese Witherspoon, Chris Pine i Tom Hardy. Preporučujem.

Ja volim pogledat te romantične komedije, pustiš mozak na pašu i chillaš