c4nton4 20 Posted November 28, 2012 Cinema City - multiplex sa 3D prijekcijama.... mislim da je to slicno kao kod vas CineStar Da. Samo što mi imamo uz njega i IMAX. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 28, 2012 Da. Samo što mi imamo uz njega i IMAX. Mi to jos nemamo.... al' polako sve dolazi sa zapada, pa ce doci i kod nas Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted November 29, 2012 Bice Dino na dobrinji to jest kod aerodroma kad se napravi trzni centar... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 29, 2012 Bice Dino na dobrinji to jest kod aerodroma kad se napravi trzni centar... Cuj to? E to mi je bas blizu Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 29, 2012 Jbo te 3d filmove. Oči te zabole, jednom gledo neko sranje koje je na momente imalo bug pa je treperilo lijevo staklo naočala svako malo. skoro sam dobio epileptički napad Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted November 29, 2012 Dobar je 3D u kinu nemam zamjerki samo sto ima mali broj scena kad bi pjacali bilo bi jos bolje nego sada... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted November 30, 2012 Dobar je 3D u kinu nemam zamjerki samo sto ima mali broj scena kad bi pjacali bilo bi jos bolje nego sada... Mene jebu te naocale, jer vec imam jedne na ocima Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted November 30, 2012 Ma nema da brines pristaju i uz tvoj par Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted November 30, 2012 DIVLJACI nije losa akcija trebalo bi pogledati... Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 30, 2012 Dobar je 3D u kinu nemam zamjerki samo sto ima mali broj scena kad bi pjacali bilo bi jos bolje nego sada... Nisu čitavi 3d filmovi? Znači kod vas vjerovatno neko na mikrofon najavi 3d scenu i onda stavljate naočale? Ma mene ti 3d filmovi i nisu nešto impresionirali. Jbt IMAX uvodne reklame brut 3d, jebene životinje ti doslovce trče pred nosom, majmuni se tuširaju, plivaju prema tebi..onda krene Thor 3d i vidiš 3d lika, a pozadine su 3d koliko i one papirne čestitke s nekim izrezanim dvorcima što se uspravljaju iz papira uz 2d muziku Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted November 30, 2012 Pa dobro ali ipak je neki novitet i malo drugacije nego prije mada jos uvijek se razvija ta tehnologija i napreduje tako da mislim da ce to na kraju da bude jako dobro.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 1, 2012 the good, the bad, the weird i saw the devil preporučam svima koji su se zasitili u zadnje vrijeme sve debilnije američke produkcije Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted December 14, 2012 HOBITI su poceli da se daju u kinu i mislim da je dobar film i da bi se trebalo pogledati... Quote Share this post Link to post Share on other sites
tsigalko-11 0 Posted December 22, 2012 Kakav je ovaj novi James Bond? Još ga nisam stiga pogledat. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 25, 2012 Kakav je ovaj novi James Bond?Još ga nisam stiga pogledat. bulšitan Quote Share this post Link to post Share on other sites