c4nton4 20 Posted December 25, 2012 HOBITI su poceli da se daju u kinu i mislim da je dobar film i da bi se trebalo pogledati... I jesi pogledo? lik od hobita odlučio napravit trilogiju Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted December 25, 2012 I jesi pogledo? lik od hobita odlučio napravit trilogiju Navodno se zainteresirao za još jednu Tokinovu knjigu ( Silmarillion ). Dakle, tamo negdje oko 2030. će izaći zadnji film iz tog serijala... Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 25, 2012 Navodno se zainteresirao za još jednu Tokinovu knjigu ( Silmarillion ).Dakle, tamo negdje oko 2030. će izaći zadnji film iz tog serijala... Treba netko i Stallonea nadmašit. Do 2030. ima dosta vremena Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted December 25, 2012 Nije los film samo predugo traje a rekli su da ce 3 dijela biti... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted December 25, 2012 Nije los film samo predugo traje a rekli su da ce 3 dijela biti... Treba izmust što više love... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted December 26, 2012 Treba izmust što više love... Upravo tako... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted December 27, 2012 UBIJTE IRCA nije los triler treba pogledati... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted December 28, 2012 Živ zakopan. Klaustrofobičan ali dobar. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted December 29, 2012 Quarantine 2 Terminal Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted December 29, 2012 UBIJTE IRCA nije los triler treba pogledati... Odličan!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted December 30, 2012 (edited) CRVENI PLANET dobar SF... Edited December 30, 2012 by Sasa Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted December 30, 2012 HOBITI su poceli da se daju u kinu i mislim da je dobar film i da bi se trebalo pogledati... mene to nista ne privlaci.... ja nikad nisam pogledao gospodar prsten ova, ustvari poceo prvi dio i do pola gledao i ubio se od dosade Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted December 30, 2012 UBIJTE IRCA nije los triler treba pogledati... Eh ovo cu da pogledam... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted December 30, 2012 mene to nista ne privlaci.... ja nikad nisam pogledao gospodar prsten ova, ustvari poceo prvi dio i do pola gledao i ubio se od dosade Ja ih imam sva tri na DVD-u. Obožavam gledati takve filmove s puno specijalnih efekata. Uključim kućno kino , pojačam ton , okupimo se cijela familija i uživamo... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted December 30, 2012 Ja ih imam sva tri na DVD-u.Obožavam gledati takve filmove s puno specijalnih efekata. Uključim kućno kino , pojačam ton , okupimo se cijela familija i uživamo... Znam drug, nisi jedini.... ali mene te bajke ne interesuju, nekako mi je to kao price za laku noc Quote Share this post Link to post Share on other sites