baptista 19 Posted February 19, 2010 skupljaš postove a? nema nikoga Ma vraga skupljam!! Za osvajanje Mastersa valda ne trebaju postovi!! Dosadno mi malo,jebote bilo je više ljudi ovdje za doček nove godine nego sad!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
spartacus 0 Posted February 19, 2010 Lako je vama, vi mozdan ne morate skupljati postove, al ja moram... :-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
joxong 0 Posted February 19, 2010 Lako je vama, vi mozdan ne morate skupljati postove, al ja moram... :-) i ja bih volio da moram skupljati postove Quote Share this post Link to post Share on other sites
spartacus 0 Posted February 19, 2010 i ja bih volio da moram skupljati postove A sto, kol'ko vidim ti si u igri za nagrade, zar ne? Quote Share this post Link to post Share on other sites
joxong 0 Posted February 19, 2010 A sto, kol'ko vidim ti si u igri za nagrade, zar ne? jesam vraga možda se u h2h provučem u finale nekako Quote Share this post Link to post Share on other sites
spartacus 0 Posted February 19, 2010 Joxong, ti si u igri u H2H takmicenju, dakle trebaju ti postovi. Ili ih mozda imas dovoljno? Ja sam tvoj zadnji komentar shvatio kao da zelis reci da ti postovi ne trebaju, posto nemas sansi za osvajanje nagrada. Quote Share this post Link to post Share on other sites
joxong 0 Posted February 19, 2010 (edited) Joxong, ti si u igri u H2H takmicenju, dakle trebaju ti postovi. Ili ih mozda imas dovoljno? Ja sam tvoj zadnji komentar shvatio kao da zelis reci da ti postovi ne trebaju, posto nemas sansi za osvajanje nagrada. mislim da ih imam dovoljno,a imaš pravo još sam u igri u h2h ali nemam prevelika očekivanja edit: vidim sad da i u hazarderu imam šansi idem pronaći neki par Edited February 19, 2010 by joxong Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted February 19, 2010 skupljaš postove a? nema nikoga Dobro,da meni ne treba postove... Ali ovaj Masters Bet-club me jako interesira....sada nas je 5!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 19, 2010 Ne mogu verovati koji je ovaj Berdih fulja, vodio 4:1 i 5:2 i izgubi mece 7:6 Jedan manje igrac u masters natjecanju Barem da treću stranicu okrenem!! he he, ti izgleda ocigledno nisi bio u kafani kada je Dwiz rekao da se ne spama post ispod posta bez vremenskog razmaka i slicnog sadrzaja Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 19, 2010 Dobro,da meni ne treba postove... Ali ovaj Masters Bet-club me jako interesira....sada nas je 5!!! Jes ti to navijao za Gulbisa Quote Share this post Link to post Share on other sites
joxong 0 Posted February 19, 2010 double -2,5/Zverev M.-Rufin G. 1 @1.60 +4,5/Benneteau J.-Monfils G 1 @1.40 @2.24 hrvatska lutrija Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted February 19, 2010 Jes ti to navijao za Gulbisa :uredu: istinu napišem: JESAM!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 19, 2010 istinu napišem: JESAM!! Ako vala i neka si. Kad god sam igrao protiv Gulbisa, a ima ih cini mi se dvojica, uvek sam gubio opklade, to je prosto neverovatno. Quote Share this post Link to post Share on other sites
madeintrn 0 Posted February 19, 2010 Ako vala i neka si. Kad god sam igrao protiv Gulbisa, a ima ih cini mi se dvojica, uvek sam gubio opklade, to je prosto neverovatno. sta je bane,ode masters? Quote Share this post Link to post Share on other sites
joxong 0 Posted February 19, 2010 Kad god sam igrao protiv Gulbisa, a ima ih cini mi se dvojica, uvek sam gubio opklade, to je prosto neverovatno. gulbis je jedan a rochusi su dvojica Quote Share this post Link to post Share on other sites