roberth 15 Posted February 22, 2010 Bravo Valenciaaaa.....FT 2-1!! Ajde Belenenses izjednači.....pls koji su crni i koji su plavi????gledam LIVE..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted February 22, 2010 koji su crni i koji su plavi????gledam LIVE..... Ajmo plavi!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted February 22, 2010 Ajmo plavi!!!! Kakva šansa za plave......pa to je nemoguće alooooooo Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted February 22, 2010 Kako si povukao? Meni nece na Moneybookers. Na visa karticu,meni je prihvatilo iako mi još nije na mail došla potvrda da je novac isplacen,ali obično to šalju drugi dan.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted February 22, 2010 (edited) Kakva šansa za plave......pa to je nemoguće alooooooo Mom starom treba bobjeda tih plavih za neku siću!! Edited February 22, 2010 by baptista Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted February 22, 2010 Mom starom treba bobjeda tih plavih za neku siću!! pa znaš kakva šansa je bila za izjednaćenje......pa ovo bi bilo koja bakica pogodila gol a ne taj glupi "bradaćina" Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 22, 2010 (edited) A ja mislio da si u nekoj kafani da sljemas, vidim nema te http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/smile_mad.gif Ja danas kad sam gledao Ivin par ucinio mi se dosta primamljiv i cudan, neckao sam se, i na kraju zaboravio za njega. Otišao sam na kratko s ekipom na kilu hmelja, vratio sam se oko sedmiceVukla me kvota da odigram i na kraju mi sestra uleti da joj treba komp pa nisam odigrao..Kad sam se vratio klađenju bilo je već 2-2.Valjda je Ive nešto i ubacio na taj tip, bilo bi šteta da nije iskoristio zbog dobre kvote Edited February 22, 2010 by c4nton4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted February 22, 2010 pa znaš kakva šansa je bila za izjednaćenje......pa ovo bi bilo koja bakica pogodila gol a ne taj glupi "bradaćina" već me bole glava zbog toga Joseta PED(E)RA!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted February 22, 2010 Na visa karticu,meni je prihvatilo iako mi još nije na mail došla potvrda da je novac isplacen,ali obično to šalju drugi dan.. Ma probam sutra kad "rade" pa da cujem u cemu je problem , ako ga bude. Nego , nesto si se proljepsao.... Laku noc http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/smile_mad.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted February 22, 2010 Nego , nesto si se proljepsao.... He he,to mi je tiha patnja!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted February 22, 2010 He he,to mi je tiha patnja!! laku noć klapa.....na kraju 4 pogodaka i nešto više od 110 EUR....jao,da sam ljuuuutttt!! Bye Quote Share this post Link to post Share on other sites
madeintrn 0 Posted February 22, 2010 kako me je fenjer danas prcno nije humano,eeee necu ja vise te brkate turke na tiket Quote Share this post Link to post Share on other sites
EXERBET 1 Posted February 22, 2010 Laku noć!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 22, 2010 laku noć klapa.....na kraju 4 pogodaka i nešto više od 110 EUR....jao,da sam ljuuuutttt!! Bye Samo nek se dobiva Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 22, 2010 Samo nek se dobiva http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/smile_mad.gif Na pola jura , 110 jura, malo li je Nikad ne treba biti halapljiv, mada je to lakse reci nego izvesti Quote Share this post Link to post Share on other sites