bobbn Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 (edited) uplatio sam novac i obrnuo isplatu+bonus tri puta i više,kada sam zatražio isplatu jednostavno pišu da nisam ispunio bonus.BET-AT-HOME,jeli moguće? Edited February 23, 2010 by Tuto Quote
bobbn Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Možel mi neko pomoći u rješavanju ovog problema i imal neko isti.Uplatio sam novac i obrnuo Uplatu+bonus tri puta i više,kada sam zatražio isplatu jednostavno pišu da nisam ispunio bonus? Quote
c4nton4 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 (edited) uplatio sam novac i obrnuo isplatu+bonus tri puta i više,kada sam zatražio isplatu jednostavno pišu da nisam ispunio bonus.BET-AT-HOME,jeli moguće? Jesi pročitao uvjete za bonus (najmanja kvota, da li vrijedi za oklade koje nisu čisti tip, da li vrijedi za live i sl.)? Najbolje ti je njima poslati upit ili upitat na chatu koliko ti još treba za ispunit bonus i za ostali info. Edited February 23, 2010 by c4nton4 Quote
c4nton4 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 hvala Nema na čemu http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/nije.gif Quote
Recommended Posts