Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Jedan korner na utakmici i jedan gol.Hebene glupače..To stvarno fascinira

85€ na koef. 4.33 dok su gubile 1-0 u 50oj..

post-4291-1267030494_thumb.jpg

Edited by c4nton4
  • Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Danas ima jedna sigurna oklada za one sretnike koji imaju još kladionica u kojoj nsu uzeli 100% bonus,a to je Inter-Chelsea. Naime treba samo uzeti u jednoj od on line klada 100% bonus npr idealno koja daje do 100€ i na X u kojima je uglavnom kvota oko 3 iskrcati svih 200€ a u SuperSportu na 12 di je kvota 1.50 iskrcati 400€ u kunskoj protuvrijednosti i zaradit 100€ bez rizika!!! Sretno!! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/nije.gif

Posted

Njima dvojici svaka cast na organizaciji,ali nisu vodili racuna o jednoj stavci-A to je:"Ne kradi nikad u dvoristu lopova(mislim na vlasti u Srbiji),ako nisi sa njima

u dilu"!

Posted (edited)

Sad kad ti murja upadne u kuću dok se budeš kladio na Kanađane i Ruse i zaplijeni ti računalo.Ne kužim ovu vijest, kakvo ilegalno internet klađenje su organizirali?Malo priča ne drži vodu http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/nije.gif

Edited by c4nton4
Posted

Njima dvojici svaka cast na organizaciji,ali nisu vodili racuna o jednoj stavci-A to je:"Ne kradi nikad u dvoristu lopova(mislim na vlasti u Srbiji),ako nisi sa njima

u dilu"!

http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/50yes.gif

Sad kad ti murja upadne u kuću dok se budeš kladio na Kanađane i Ruse i zaplijeni ti računalo.Ne kužim ovu vijest, kakvo ilegalno internet klađenje su organizirali?Malo priča ne drži vodu :tzare:

pa prica je nejasna i nebulozna, fora je samo u tome da oni nekom smetali i nisu radili kako "mora" i nek im poslao policiju i to je to. Ne vidim nikakav prekrsaj da su uradili a kamoli kriminal, jednostavno samo nije placen porez na dobit, ali to jos nije ni regulisano zakonom. Ocigledno da su lokalne kladioni i nisu tamo zadovoljne sa nekim ko nece da im ostavlja parce hleba, vec srecu trazi u online i stranim kladarama

kakva pobjeda tipse protiv murraya :tzare::tzare::tzare::tzare::tzare::tzare:

da je koeficijent bio malo veci samo na Mareja oko 1.1 namamio bi me da igram na njega. ali ovako sreca :tzare:

Posted

Sad kad ti murja upadne u kuću dok se budeš kladio na Kanađane i Ruse i zaplijeni ti računalo.Ne kužim ovu vijest, kakvo ilegalno internet klađenje su organizirali?Malo priča ne drži vodu :tzare:

Pa nisu placali porez na igre na srecu,ipak se to u Srbiji vodi kao ekstra-profit!Lakse ti oproste ubistvo,nego utaju poreza!Pare su u pitanju! :tzare:

Posted

Pa nisu placali porez na igre na srecu,ipak se to u Srbiji vodi kao ekstra-profit!Lakse ti oproste ubistvo,nego utaju poreza!Pare su u pitanju! :tzare:

:tzare:

Tragikomicno i surova istina, jel dal nekog ubio manje vise vazno, bitna je lova :tzare:

Posted

Čini mi se da će u HR zabranit internet klađenje s vremenom i učinit sve da padnu ove klade koje nisu u vlasništvu države :tzare:

Posted

Čini mi se da će u HR zabranit internet klađenje s vremenom i učinit sve da padnu ove klade koje nisu u vlasništvu države :tzare:

Mene čudi kako već i nisu izmislili neki harač i za to,jer ja npr kad isplačujem na visu to je sve bez poreza i bez provizija,čista lova,i da imam npr 500 000€ na računu svaki dan bi pomalo isplačivao i dizao cash,ko zna dal bi mi tajne službe pokucale na vrata s vremenom,hmmm ali uglavnom stanje u državi je koma i sve izvjesnije je da nam nekako sjednu za vrat!! :tzare:

Posted

Sta mislis, slazes li se ti sa overom od 5,5 golova za sve pare :tzare:

Moj nos za kladu je danas zakazao.Volio bih da tu dođe over, ali ipak je četvrtfinale pa možda budu igrali tvrdo :tzare:

Nemoj baš srljat sa svim parama, ubaci sedamdesetičetiri posto :tzare:

Da pričekaš live?