Relja 0 Posted February 24, 2010 Ovaj Inter se ne da! Greškom uplatio na Inter A htio čisti X Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted February 24, 2010 Ovaj Inter se ne da! Greškom uplatio na Inter A htio čisti X Ja cekam samo Totenham. A na dobrom je putu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Relja 0 Posted February 24, 2010 (edited) Ja cekam samo Totenham. A na dobrom je putu Ma ja bacam listić, nahebo sam se na Chelsea rezerve i to X2, a i GENK mi zabija! Ode spat Aj zabi još jednog makar za ligu! Edited February 24, 2010 by Relja Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 24, 2010 Na Cska-Sevilja samo 4 izmene bilo Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 24, 2010 Ajde da jednom vidim da i Inter dobro odigra europsku utakmicu Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 24, 2010 dobar dan kockari! nesto mi danas kaza da ce Totenhem izgubiti doma veceras, koef, 6.5-8/0 zavisi gde se odigra...znaci! Tottenham v Bolton tip 2 Ja imam al mrzim to sto ga imam, ponekad ga mrzim. I jesam reko ovo Bolton 2 Moj frend je bio koristio taj fejs samo da si sređuje trebice za bubat i lijepo mu je išlo.Jesi izgorio na Bolton tip 2? Na Cska-Sevilja samo 4 izmene bilo Znao sam da će bit likovanja ako pogodiš Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted February 24, 2010 (edited) Evo i dvije duple prilike od mene za danas!! Opet malo ali čovjeka veseli!! Edited February 24, 2010 by baptista Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted February 24, 2010 (edited) Kvragu... kako quotate vise postova najedanput kao ti maloprije? Mislim ti...cantona Edited February 24, 2010 by mostovoj Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted February 24, 2010 (edited) Kvragu... kako quotate vise postova najedanput kao ti maloprije? Pa samo poklikaj "quote" svih postova koje želiš quotati i onda add reply!! Edited February 24, 2010 by baptista Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 24, 2010 (edited) Kvragu... kako quotate vise postova najedanput kao ti maloprije? Mislim ti...cantona Klikneš quote ispod postova koje misliš komentirati i odeš na add reply na dnu str. Edited February 24, 2010 by c4nton4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted February 24, 2010 Na Cska-Sevilja samo 4 izmene bilo Ajde da jednom vidim da i Inter dobro odigra europsku utakmicu Uuuuu.. jebote patak kako jednostavno Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted February 24, 2010 Uuuuu.. jebote patak kako jednostavno Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 24, 2010 Uuuuu.. jebote patak kako jednostavno Ja sam pre jedno 2 godine bio na nekom forumu, nije kladionicarski nego je za download muzike, filmova i slicno. I sada kada sam pisao reply na postove tj hteo neki post da citiram, ja sve kucao uz pomoc tastature [quote name='......' date ............. i tako redno , pa na kraju nece da ostavi citat kako treba, jer sam naravno negde stigao da pogresim u razmaku, slovu, tacki dok nisam skontao da jednostavno postoji dugme za to Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted February 24, 2010 Ja sam pre jedno 2 godine bio na nekom forumu, nije kladionicarski nego je za download muzike, filmova i slicno. I sada kada sam pisao reply na postove tj hteo neki post da citiram, ja sve kucao uz pomoc tastature [quote name='......' date ............. i tako redno , pa na kraju nece da ostavi citat kako treba, jer sam naravno negde stigao da pogresim u razmaku, slovu, tacki dok nisam skontao da jednostavno postoji dugme za to Ja sam kuzil, ovaj nas reply za jedan post, ali me mucilo kako to neko moze i tri i cetiri najedanput. Laku noc ljudi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 24, 2010 (edited) Ja sam kuzil, ovaj nas reply za jedan post, ali me mucilo kako to neko moze i tri i cetiri najedanput. Laku noc ljudi Pazi, tamo nije bio ovako reply, vec negde gore u uglu sasvim cudno, pa nisam to ni primetio Laku noc Edited February 24, 2010 by Bane Quote Share this post Link to post Share on other sites