Jump to content

Recommended Posts

• Replies 116
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Usa mi je kec ko kuca, i idem sad to zategnuti u neki dubl dobro

Kako se razvija susret u 1. trećini bio si 100% u pravu. Nakon 10 minuta 4:0 za USA, zahvaljujući pogrešci finskog golmana u 2 minuti 1. trećine. Sada niti dragi Bog više ne pomaže Fincima. Bojim se da će utakmica završiti dvocifrenim rezultatom za USA. Sve u svemu, USA potpuno zasluženo vodi.
Posted

Kako se razvija susret u 1. trećini bio si 100% u pravu. Nakon 10 minuta 4:0 za USA, zahvaljujući pogrešci finskog golmana u 2 minuti 1. trećine. Sada niti dragi Bog više ne pomaže Fincima. Bojim se da će utakmica završiti dvocifrenim rezultatom za USA. Sve u svemu, USA potpuno zasluženo vodi.

ne, 6:0 je :nije:

Posted (edited)

Sada mi nije jasno kako su Amerikanci pred dva dana jedva dobili Švicarce sa 2:0 i to tek u zadnjoj trećini utakmice su pali golovi.  :nije:

Edited by Tuto
Posted

Sada mi nije jasno kako su Amerikanci pred dva dana jedva dobili Švicarce sa 2:0 i to tek u zadnjoj trećini utakmice su pali golovi.  :nije:

Ako Amerikanci prodju u finale veceras , dobice oni i Kanadu. Kanada jeste kompaktnija ekipa i bolja ali ovi ce nekako dobiti :whaat:

Posted

Ako Amerikanci prodju u finale veceras ...

Zašto 'ako'. Pa Amerikanci su već u finalu. Zar sumnjaš u njihovu pobjedu?
Posted

Zašto 'ako'. Pa Amerikanci su već u finalu. Zar sumnjaš u njihovu pobjedu?

Pa nije da sumnjam, nego nikad ne treba pre vremena donositi sud, mogucnusti kakve takve postoje pa bile i 0,01% :nije: