liliputanac 0 Posted February 26, 2010 razbicu te sa zadooljstvom///hehe...jedino me mozes razbiti uz casu rakije hehehe Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 26, 2010 Finci nisu za 10 minuta I trecine presli centar, a igra se hokej, i trenutno je samo 4:0 za SAD Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted February 26, 2010 Usa mi je kec ko kuca, i idem sad to zategnuti u neki dubl dobroKako se razvija susret u 1. trećini bio si 100% u pravu. Nakon 10 minuta 4:0 za USA, zahvaljujući pogrešci finskog golmana u 2 minuti 1. trećine. Sada niti dragi Bog više ne pomaže Fincima. Bojim se da će utakmica završiti dvocifrenim rezultatom za USA. Sve u svemu, USA potpuno zasluženo vodi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 26, 2010 Kako se razvija susret u 1. trećini bio si 100% u pravu. Nakon 10 minuta 4:0 za USA, zahvaljujući pogrešci finskog golmana u 2 minuti 1. trećine. Sada niti dragi Bog više ne pomaže Fincima. Bojim se da će utakmica završiti dvocifrenim rezultatom za USA. Sve u svemu, USA potpuno zasluženo vodi. ne, 6:0 je Quote Share this post Link to post Share on other sites
joxong 0 Posted February 26, 2010 ovo je masakr kao što tuto kaže,bit će ovo dvocifreno Quote Share this post Link to post Share on other sites
liliputanac 0 Posted February 26, 2010 Omniworld 2 - 1 Eindhoven sad cekam jos caen 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
wildgh 3 Posted February 26, 2010 pao under 5,5 kao od šale a tako dobar pick, tko bi to rekao Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted February 26, 2010 (edited) Sada mi nije jasno kako su Amerikanci pred dva dana jedva dobili Švicarce sa 2:0 i to tek u zadnjoj trećini utakmice su pali golovi. Edited February 26, 2010 by Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 26, 2010 Sada mi nije jasno kako su Amerikanci pred dva dana jedva dobili Švicarce sa 2:0 i to tek u zadnjoj trećini utakmice su pali golovi. Ako Amerikanci prodju u finale veceras , dobice oni i Kanadu. Kanada jeste kompaktnija ekipa i bolja ali ovi ce nekako dobiti Quote Share this post Link to post Share on other sites
liliputanac 0 Posted February 26, 2010 Omniworld 2 - 1 Eindhoven sad cekam jos caen 1 3-1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted February 26, 2010 Veche bagro,nisam stigo niš uplatit tek sam stigo! ..jedino mi preostaje taj cleveland??!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
liliputanac 0 Posted February 26, 2010 prodje jos jedan moj prijedlog schalke over 2.5 i par u h2h Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted February 26, 2010 Ja taman na live stavio da ce ovi njemci završit X kad Rakitić pogodi fenomenalno za 2-1!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted February 26, 2010 Ako Amerikanci prodju u finale veceras ...Zašto 'ako'. Pa Amerikanci su već u finalu. Zar sumnjaš u njihovu pobjedu? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 26, 2010 Zašto 'ako'. Pa Amerikanci su već u finalu. Zar sumnjaš u njihovu pobjedu? Pa nije da sumnjam, nego nikad ne treba pre vremena donositi sud, mogucnusti kakve takve postoje pa bile i 0,01% Quote Share this post Link to post Share on other sites