baptista 19 Posted February 26, 2010 (edited) Pa nije da sumnjam, nego nikad ne treba pre vremena donositi sud, mogucnusti kakve takve postoje pa bile i 0,01% Bane ti sa tenisom nikako na zelenu granu,evo ti ona Navarro gubi već 4-1 u prvom setu!! Edited February 26, 2010 by baptista Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 26, 2010 Bane ti sa tenisom nikako na zelenu granu,evo ti ona Navarro gubi več 4-1 u prvom setu!! Vidim, pa valjda ce preokrenuti Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted February 26, 2010 Vidim, pa valjda ce preokrenuti Prvi set mora izgubiti jer sam 700kn utuko u slovenku da dobije taj set!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
liliputanac 0 Posted February 26, 2010 laku noc narode Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted February 26, 2010 laku noc narode Laku noć!! Jesi ispunio kvotu postova za ovaj mjesec ?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 26, 2010 Laku noć!! Jesi ispunio kvotu postova za ovaj mjesec ?? Dobila Hercog prvi set Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted February 26, 2010 ..a sad navijamo za Navarro tutta forza!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted February 26, 2010 Ma jebeno je igrati taj ženski tenis,u biti treba znati kad imaju one dane u mjesecu i te fore,šta ak je ova Navarro danas dobila mengu pa ne bi ni moju babu dobila onda!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 26, 2010 Ma jebeno je igrati taj ženski tenis,u biti treba znati kad imaju one dane u mjesecu i te fore,šta ak je ova Navarro danas dobila mengu pa ne bi ni moju babu dobila onda!! Samo jedan je brejk bio u prvom setu, i cudi me da tako dobro igraju na svoju servu da nema brejkova, a sljaka je u pitanju. i evo na startu drugog opet ce da je brejkne izgleda Hercog bem ti brejknula je Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 26, 2010 Sad kad poludim kad stavim all in na NAvaro, Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted February 26, 2010 Sad kad poludim kad stavim all in na NAvaro, Ma ima pms ziher!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted February 26, 2010 Ne kužim zašto drže relativno visoku kvotu da Herceg uzme i drugi set?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 26, 2010 Ne kužim zašto drže relativno visoku kvotu da Herceg uzme i drugi set?? koliko je? 1.30? Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted February 26, 2010 koliko je? 1.30? 1.50 trenutno na bwinu!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted February 26, 2010 Ma necu niš dirati 200 i kusur kuna sam uzo i to mi je dosta,taman isplatio benz danas šta sam tankao!! Quote Share this post Link to post Share on other sites