Tuto 157 Posted March 2, 2010 Dobar dan ekipica! Sretno i danas! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted March 2, 2010 Dobar dan, danas ponuda nesto polu kilava, ali u takvoj ponudi treba traziti dobre parove Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted March 2, 2010 O vasiono cujes li me, mnogo sam se iznervirao kada sam video da je NHL Colorado-Detroit odigran sinoc, ne znam kako sam ja to predvideo da je veceras http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif O ishodu necu reazmatrati jer se ne bi ni iznervirao, dva dana planiram pravu uplatu na dobar tecaj i on mi jednostavno mojom nepaznjom i nesmotrenoscu promice. Ako, i treba Quote Share this post Link to post Share on other sites
janko1991 2 Posted March 2, 2010 dobar dan svima.poslali su mi ovi iz unibeta mail da im moram poslat IBAN broj kako bi isplata bila uspješno izvršena.ja imam otvoren devizni račun u pbz-u,dali gdje piše taj IBan na ugovoru o deviznom računu.jel to možda onaj individualni račun Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted March 2, 2010 dobar dan svima.poslali su mi ovi iz unibeta mail da im moram poslat IBAN broj kako bi isplata bila uspješno izvršena.ja imam otvoren devizni račun u pbz-u,dali gdje piše taj IBan na ugovoru o deviznom računu.jel to možda onaj individualni račun Idi tamo na njihov cet pa ih pitaj, odgovorice ti Quote Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted March 2, 2010 O vasiono cujes li me, mnogo sam se iznervirao kada sam video da je NHL Colorado-Detroit odigran sinoc, ne znam kako sam ja to predvideo da je veceras http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif O ishodu necu reazmatrati jer se ne bi ni iznervirao, dva dana planiram pravu uplatu na dobar tecaj i on mi jednostavno mojom nepaznjom i nesmotrenoscu promice. Ako, i treba ko zna zasto je to dobro http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
janko1991 2 Posted March 2, 2010 Idi tamo na njihov cet pa ih pitaj, odgovorice ti gdje je taj chat Quote Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted March 2, 2010 dge si speedy Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted March 2, 2010 dobar dan svima.poslali su mi ovi iz unibeta mail da im moram poslat IBAN broj kako bi isplata bila uspješno izvršena.ja imam otvoren devizni račun u pbz-u,dali gdje piše taj IBan na ugovoru o deviznom računu.jel to možda onaj individualni račun Copy-paste s PBZ-ove stranice. 3. Koji je moj IBAN broj? IBAN se dodjeljuje individualno svakom klijentu Banke koji ima otvoren devizni račun. Možete ga doznati u najbližoj poslovnici Banke ili putem PBZ365 usluge Stvarno nije bilo tesko za saznati. Quote Share this post Link to post Share on other sites
speedy 0 Posted March 2, 2010 Samo da vas pozdravim i poželim sreću, jer idem malo putovati. Ima danas par zanimljivih parova,sa lepim koeficijentima, koji bi mogli doći. Quote Share this post Link to post Share on other sites
speedy 0 Posted March 2, 2010 dge si speedy evo spremam se za put, pa malo gledam Quote Share this post Link to post Share on other sites
janko1991 2 Posted March 2, 2010 Copy-paste s PBZ-ove stranice. 3. Koji je moj IBAN broj? IBAN se dodjeljuje individualno svakom klijentu Banke koji ima otvoren devizni račun. Možete ga doznati u najbližoj poslovnici Banke ili putem PBZ365 usluge Stvarno nije bilo tesko za saznati. Znači ja sad moram ič u banku samo radi tog broja Quote Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted March 2, 2010 evo spremam se za put, pa malo gledam kad se vracas Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted March 2, 2010 (edited) Copy-paste s PBZ-ove stranice. 3. Koji je moj IBAN broj? IBAN se dodjeljuje individualno svakom klijentu Banke koji ima otvoren devizni račun. Možete ga doznati u najbližoj poslovnici Banke ili putem PBZ365 usluge Stvarno nije bilo tesko za saznati. Mostovoj , nisi trebao komplikovati Edited March 2, 2010 by Bane Quote Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted March 2, 2010 Znači ja sad moram ič u banku samo radi tog broja pa ako hoces pare onda moras Quote Share this post Link to post Share on other sites