predrags 1 Posted March 4, 2010 Pozdrav svima! Pročitao sam da je novo u pravilima za natjecanja da se mora imati 20 postova kako bi se moglo natjecati. Pitanje:20 postova općenito ili 20 svaki mjesec? Hvala i pozdrav! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted March 4, 2010 Pozdrav svima! Pročitao sam da je novo u pravilima za natjecanja da se mora imati 20 postova kako bi se moglo natjecati. Pitanje:20 postova općenito ili 20 svaki mjesec? Hvala i pozdrav! Krivo si pročitao. Pročitaj ponovo: Pravila natjecanja - Expekt.com liga Pravila natjecanja Hazarder Pravila natjecanja H2H Quote Share this post Link to post Share on other sites
predrags 1 Posted March 4, 2010 Krivo si pročitao. Pročitaj ponovo: Pravila natjecanja - Expekt.com liga Pravila natjecanja Hazarder Pravila natjecanja H2H Hvala na odgovoru. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vermaelen 5 0 Posted March 10, 2010 Mene zanima što je s azijskim hendikepima u natjecanjima expekt i hazarder? Ne shvacam kako vi po ovom sistemu obračunavanja izračunavate dobitak za poludobitan par (ili pologubitan), te što se događa ako je neka oklada stornirana (moguć slučaj s jednim mojim sutrašnjim parom, pa mi eto palo napamet).Još sam jednom nabrzinu pročešljao paravila i ne vidim da se igdje spominje AH. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted March 10, 2010 Mene zanima što je s azijskim hendikepima u natjecanjima expekt i hazarder? Ne shvacam kako vi po ovom sistemu obračunavanja izračunavate dobitak za poludobitan par (ili pologubitan), te što se događa ako je neka oklada stornirana (moguć slučaj s jednim mojim sutrašnjim parom, pa mi eto palo napamet).Još sam jednom nabrzinu pročešljao paravila i ne vidim da se igdje spominje AH.Piše u pravilima. Ne treba pročešljati pravila na brzinu, već polako, pa se nađe odgovor i na to pitanje. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vermaelen 5 0 Posted March 10, 2010 Piše u pravilima. Ne treba pročešljati pravila na brzinu, već polako, pa se nađe odgovor i na to pitanje. Pročitah sva 3 posta s pravilima za natjecanje Expect liga i u nijednom ne nađoh informacije koje sam tražio Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted March 10, 2010 Pročitah sva 3 posta s pravilima za natjecanje Expect liga i u nijednom ne nađoh informacije koje sam tražio Pravila natjecanja H2H - bwin.comČl. 10. ...Natjecatelj može postaviti novi par na natjecanje u dnevnom topicu za taj dan ukoliko primjeti da mu je kladionica odgodila ili poništila već postavljeni par (predaja, prekid) ili mu je par poništen iz kojeg drugog razloga (voditelj natjecanja), ali to mora navesti u novom postu. Natjecatelju će se par smatrati promašenim (poništenim) i ne može postaviti novi par ukoliko mu je postavljeni par odigran na način da kladionica vrši povrat uloga (hendikep, broj golova, poena i sl.). Pravila natjecanja - Expekt.com liga Anex pravilima: Čl. 11. ...Natjecatelj može postaviti novi par na natjecanje u dnevnom topicu za taj dan ukoliko primjeti da mu je kladionica odgodila ili poništila već postavljeni par (predaja, prekid) ili mu je par poništen iz kojeg drugog razloga (voditelj natjecanja), ali to mora navesti u novom postu. Natjecatelju će se par smatrati promašenim (poništenim) i ne može postaviti novi par ukoliko mu je postavljeni par odigran na način da kladionica vrši povrat uloga (hendikep, broj golova, poena i sl). Pravila natjecanja - Hazarder - 10Bet.com Anex pravilima: Čl. 14. ...Natjecatelj može postaviti novi par na natjecanje u dnevnom topicu za taj dan ukoliko primjeti da mu je kladionica odgodila ili poništila već postavljeni par (predaja, prekid) ili mu je par poništen iz kojeg drugog razloga (voditelj natjecanja), ali to mora navesti u novom postu. Natjecatelju će se par smatrati promašenim (poništenim) i ne može postaviti novi par ukoliko mu je postavljeni par odigran na način da kladionica vrši povrat uloga (hendikep, broj golova, poena i sl.). Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vermaelen 5 0 Posted March 10, 2010 (edited) Pravila natjecanja - Expekt.com liga Anex pravilima: Čl. 11. ...Natjecatelj može postaviti novi par na natjecanje u dnevnom topicu za taj dan ukoliko primjeti da mu je kladionica odgodila ili poništila već postavljeni par (predaja, prekid) ili mu je par poništen iz kojeg drugog razloga (voditelj natjecanja), ali to mora navesti u novom postu. Natjecatelju će se par smatrati promašenim (poništenim) i ne može postaviti novi par ukoliko mu je postavljeni par odigran na način da kladionica vrši povrat uloga (hendikep, broj golova, poena i sl). Hvala na odgovoru, ali to nije ono sto sam tražio. Zanima me, ako ja npr. odigram Dinamo (-0,75) @1,80, te utakmica završi 1-0, kolika je moja dobit? Edited March 10, 2010 by Vermaelen 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted March 10, 2010 Hvala na odgovoru, ali to nije ono sto sam tražio. Zanima me, ako ja npr. odigram Dinamo (-0,75) @1,80, te utakmica završi 1-0, kolika je moja dobit? Na natjecanju bi takav par bio dobitan, jer ga kladionica iz koje je par smatra dobitnim. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vermaelen 5 0 Posted March 10, 2010 Na natjecanju bi takav par bio dobitan, jer ga kladionica iz koje je par smatra dobitnim. Bio bi u potpunosti dobitan? U tom slučaju uvijek je onda bolje uzimati azijski hendikep zbog bolje kvote, ali mislim da be se to trebalo ograničit pravilima nekako. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted March 10, 2010 Na natjecanju bi takav par bio dobitan, jer ga kladionica iz koje je par smatra dobitnim. Ne vidim zasto bi bio dobitan ovakav par, bar u natjecanju gde se parovi postavljaju takoreci "virtuelno" bez ulaganja pravog novca. Po meni je dobitan samo ako ekipa dobije sa dva gola razlike, u suprotnom je gubitan, jer se vodi kao pola dobitka od ulozene sume, a druga polovina se vraca Igranje azijskih hendikepa i drugih slicnih oklada po meni ne bi trebalo postavljati ili ako vec to jeste ucinjeno biti dobitan kada se zaracuna i ceo koeficijenat na dobitku. Bar u natjecanjima svaki takmicar ima dovoljno izbora i parova i kladionica da mnogo ne filozofira i ne pametuje vec da postavlja jednostavne i nekomplikovane oklade i tipove. :nije: Quote Share this post Link to post Share on other sites
spartacus 0 Posted March 11, 2010 Ne mogu naci onaj dio, gdje se nalazi lista dopustenih kladionica. Moze li mi netko pomoci da ga nadjem? Konkretno me interesuje dali se priznaje kladionica Canbet, ali bih svakako htio imati listu, da ne bih uvjek iznova morao pitati. Hvala na odgovoru. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dwiz 65 Posted March 11, 2010 Ne mogu naci onaj dio, gdje se nalazi lista dopustenih kladionica. Moze li mi netko pomoci da ga nadjem? Konkretno me interesuje dali se priznaje kladionica Canbet, ali bih svakako htio imati listu, da ne bih uvjek iznova morao pitati. Hvala na odgovoru. Listu možeš naći ovdje: http://www.bet-club.com/skripta/index.php Quote Share this post Link to post Share on other sites
statisticar 7 Posted March 13, 2010 Na natjecanju bi takav par bio dobitan, jer ga kladionica iz koje je par smatra dobitnim. Naziv kladionice: Bet365 Broj para iz kladionice: Vrijeme odigravanja: 20:00 Naziv para: Schalke v VfB Stuttgar Tip para: over 2.5, 3 Tečaj: 2.310 Ev. dobitak: 7.310 Ev. gubitak: 2.310 Additional Goal Line Zar ne bi ovo trebao biti pogođen par po toj logici... ja uzeo samo da probam http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/13cheers.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted March 13, 2010 Zar ne bi ovo trebao biti pogođen par po toj logici... ja uzeo samo da probam Nije pogođen par jer je ti se vraća ulog nazad u bet365 ako budu 3 gola! Quote Share this post Link to post Share on other sites