Banega Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Jedini under2,5 u celoj Jupiler ligi i ja se uvatim za njega Sitard -Telstar i obori me na triplu Quote
Bunka Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Katastrofalan kladionicarski dan za mene...nijedan par nisam pogodio, ni na tiketima, a bogami ni ovde. Zato protestiram! Idem da gledam neke krvozedne vampirke, iz inata! :nije: Quote
c4nton4 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Katastrofalan kladionicarski dan za mene...nijedan par nisam pogodio, ni na tiketima, a bogami ni ovde. Zato protestiram! Idem da gledam neke krvozedne vampirke, iz inata! :nije:Di ima takvih?Idem i ja Quote
Dinno Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Obori me Fortuna a vjerovao sam tako u njih hehe Quote
EXERBET Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 nemam neki filing nego mi nekako previsoka kvota, nije bog zna sta ova Pavlicenkova gledao sam je par meceva , ali doduse odavno Da ne zvučim kao general posle bitke, samo kasnim sa javljanjem. Pavličenkova je možda trenutno u najboljoj formi od svih na turniru u Monterrey-u, a večerašnja suparnica više šljaku drži pri srcu. Rezultat je pokazao (6:2, 6:2), ali informacija je za ubuduće... 'Ajd', laku noć!!! Quote
Recommended Posts