c4nton4 20 Posted March 5, 2010 (edited) Ajde Čilinjo riješi ovo Edited March 5, 2010 by c4nton4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
plavi_ 3 Posted March 5, 2010 svima. Moj danasnji izbor: Zvolen - Zilina 1 i UFA - Dynamo Minsk 1 ako neko hoce nek prepise. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted March 5, 2010 svima. Moj danasnji izbor: Zvolen - Zilina 1 i UFA - Dynamo Minsk 1 ako neko hoce nek prepise. Dobar odabir, siguran Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted March 5, 2010 Dobar odabir, siguran Minnesota, Manitoba, Vancouver i over 190,5 kod Lakersa za sitno u Supersportu.Pao koeficijent na Minnesotu s 2.15 na 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
pirlo 0 Posted March 5, 2010 Dobro vece svima! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted March 5, 2010 Minnesota, Manitoba, Vancouver i over 190,5 kod Lakersa za sitno u Supersportu.Pao koeficijent na Minnesotu s 2.15 na 2 Manitobu nemam, Vankuver ne bih dirao, uzecu od tebe over Lejkerse, jer procenjujem na nekih 195,6 poena na utakmici Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted March 5, 2010 Manitobu nemam, Vankuver ne bih dirao, uzecu od tebe over Lejkerse, jer procenjujem na nekih 195,6 poena na utakmici Odigrao sam za petnaestak+ kuna onako iz gušta.Probat ću ostat mado da odigram danas na live protiv Chicaga Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted March 5, 2010 Odigrao sam za petnaestak+ kuna onako iz gušta.Probat ću ostat mado da odigram danas na live protiv Chicaga Ne znam kako hoces, meni to pobeda Chikaga Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted March 5, 2010 (edited) Ne znam kako hoces, meni to pobeda Chikaga Jel ima kakav prijenos? Na ESPNu : 01:30 Nashville @ Detroit 04:00 New Jersey @ Calgary Na Sportklubu ima NBA u 1:00 Philadelphia-Boston Edited March 5, 2010 by c4nton4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted March 5, 2010 Jel ima kakav prijenos? Na ESPNu : 01:30 Nashville @ Detroit 04:00 New Jersey @ Calgary Na Sportklubu ima NBA u 1:00 Philadelphia-Boston Ima valjda to sto si naveo Pitam se samo da li Zakopalova moze da odere Pavlincenku po 5,20 ili ce da me zakopa u minus Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted March 5, 2010 (edited) Ima valjda to sto si naveo Pitam se samo da li Zakopalova moze da odere Pavlincenku po 5,20 ili ce da me zakopa u minus To sam sebi izgleda postavio pitanje Ako imaš feeling odigraj, ja izbjegavam tenis Edited March 5, 2010 by c4nton4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted March 5, 2010 To sam sebi izgleda postavio pitanje Ako imaš feeling odigraj, ja izbjegavam tenis nemam neki filing nego mi nekako previsoka kvota, nije bog zna sta ova Pavlicenkova gledao sam je par meceva , ali doduse odavno Quote Share this post Link to post Share on other sites