Banega 12 Posted March 5, 2010 Jedini under2,5 u celoj Jupiler ligi i ja se uvatim za njega Sitard -Telstar i obori me na triplu Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted March 5, 2010 Fortuna - Greuter F. 0-0 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted March 5, 2010 Katastrofalan kladionicarski dan za mene...nijedan par nisam pogodio, ni na tiketima, a bogami ni ovde. Zato protestiram! Idem da gledam neke krvozedne vampirke, iz inata! :nije: Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted March 5, 2010 Katastrofalan kladionicarski dan za mene...nijedan par nisam pogodio, ni na tiketima, a bogami ni ovde. Zato protestiram! Idem da gledam neke krvozedne vampirke, iz inata! :nije:Di ima takvih?Idem i ja Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted March 5, 2010 Obori me Fortuna a vjerovao sam tako u njih hehe Quote Share this post Link to post Share on other sites
EXERBET 1 Posted March 5, 2010 nemam neki filing nego mi nekako previsoka kvota, nije bog zna sta ova Pavlicenkova gledao sam je par meceva , ali doduse odavno Da ne zvučim kao general posle bitke, samo kasnim sa javljanjem. Pavličenkova je možda trenutno u najboljoj formi od svih na turniru u Monterrey-u, a večerašnja suparnica više šljaku drži pri srcu. Rezultat je pokazao (6:2, 6:2), ali informacija je za ubuduće... 'Ajd', laku noć!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites