Jump to content
Sign in to follow this  
roberth

06.03.2010

Recommended Posts

16:00 USK Praha - BK Ostrava / hand. 0:9,5 / TIP 1 @ 1,87 EXPEKT 6/10

Ponovno sem izbral par iz 1.češke košarkarske lige vendar druge ekipe....Tokrat sem izbral par USK Praha,ki je trenutno na 7.mestu in BK Ostrava,ki je na predzadnjem 11.mestu.Po zadnjih rezultatih obeh moštev je USK Praha velik favorit in zmaga ne bi smela biti vprašljiva. USK Praha ima v ekipi dva tujca in sicer Američana McKay in Forda,pravtako pa igrata tudi reprezentanta Češke Lukoš Kotas in Martin Klimeš,ki pa so tudi nosilci iger.USK Praha je dosegla 14 zmag in izgubila 20 tekem in spadajo med najslabše strelce(slabši je samo Sokol),imajo pa kar zelo solidno obrambo(5.),ki pa jih trenira Američan Ken Scalabroni.

BK Ostrava je na 11.mestu,imajo 9 zmag in kar 25 porazov.V gosteh imajo 2 zmagi in 15 porazov,edini dve zmagi je dosegel samo proti Sokolu....BK Ostrava v zadnjih gostujočih tekmah igra več kot katastrofalno saj izgubljajo tudi po 30 košev ali več razlike na tekmi.V gosteh so prejeli kar 1595 košev ali 21(!!!) košev manj od Sokola,ki pa igrajo sami mladinci....Na zadnji tekmi proti Kolinu (8.) so izgubili z kar 36 koši razlike(101:75),med težkimi porazi pa lahko naštevamo tudi proti Brnu(10.) z 76:92.

USK Praha je v zadnjiem času nekoliko v boljši formi saj so v gosteh premagali tudi Opavo(za 17 košev razlike) in Brno.Doma pa so premagali tudi Podebrady z 77:67.

USK Praha je brez dvoma veliki favorit proti BK Ostravi,ki pa po mojem mišljenju čaka nov težki poraz z najmanj 10 koši razlike zato stavim na handicap 0:9,5 TIP 1 za domače....