janko1991 2 Posted March 6, 2010 Nova poker soba Flanders poker.Što vam sve nudi: 1.freeroll turniri po 100 dolara 2.Newie freeroll 400 dolara kad se registrirate,ja več jesam 3.freeroll SIt and Go svaki dan 12 igrača,radite bankroll bez uloga 4.bonus na prvi deposit 100 dolara 5.i sad najvažnije affilate program Za svakog igrača kojeg preporučam njima i taj koji se registrira i napravi minimalni depozit svaki dobije gore na račun 100 dolara.Mene je preporučio jedan prijatelj,ja sam se registrirao i napravio depozit od 20 dolara te smo ja i on dobili po 100 dolara.Isplata mačji kašalj,sve što im treba je preslik osobne iskaznice,ja sam također več isplatio Sve što mi treba je vaša e-mail adresa i pravo ime.Te podatke mi možete slat na PM tako da vas mogu preporučit jednostavnije ovako:preporuka-vi se registrirajte i napravite min.depozit-obojica deblji za 100 dolara Ovdje možete pisati ako vam nešto nije jasno a podatke šaljite na PM Quote Share this post Link to post Share on other sites
Stosy 3 Posted March 7, 2010 Ne znam koliko im je u interesu davat 200$ (100 novom članu + 100 onome ko ga je preporučia) za depozit novog igrača od 20$ http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/14clover.gif - mora bit neka caka (obrtanje bonusa, isplata u ratama...). Quote Share this post Link to post Share on other sites
domen78 0 Posted March 8, 2010 neka janko kaže kad je več ragistriran ako je neka caka ?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
antoniob 0 Posted March 9, 2010 ah,pa naravno da je neka fora,sigurno treba skupiti odredeni broj bodova,inace bi ovo bili besplatni novci,a toga nema nigdje.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
smadzar 0 Posted March 9, 2010 ja cu javi mi samo kad hoces ako je tako? Quote Share this post Link to post Share on other sites