Dwiz 65 Posted June 4, 2006 Pravila natjecanja: 1. sudjelovati mogu svi registrirani članovi foruma 2. korisnik na startu dobiva 100 bodova s kojima dalje raspola Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted June 10, 2006 Portugal - Angola Tip: 1 Tečaj: 1.55 Ulog:10 Pošto me nema sutra na netu evo već danas para za sutra. Debitant Angola će teško izvuć bod protiv Portugala. Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted June 11, 2006 21:00 Portugal - Angola tip:1 tečaj:1,90 kladionica: Scandic Bookmakers ulog:10 Portugal je puno kvalitetnija momčad od Angole i veliki je favorit. Ako nevjerujete za koef. pogledajte http://www.betexplorer.com/soccer/internat...matchid=6057677 Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted June 11, 2006 20:45 Torino - Mantova h(0:1) 1 @2.70 Zderic Uzvrat, Mantova je prvu utakmicu dobila 4:2, Torinu za prolaz mozda ni hendipkep (o:1) ne bude dovoljan.. ;) Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted June 11, 2006 20:45 Torino - Mantova h(0:1) 1 @2.70 Zderic Uzvrat, Mantova je prvu utakmicu dobila 4:2, Torinu za prolaz mozda ni hendipkep (o:1) ne bude dovoljan.. ;) Ulog 10 Share this post Link to post Share on other sites
Mirda 0 Posted June 11, 2006 Angola(h1:0)-Portuga(n.t.) 2 21:00 2,10 SUPERSPORT ulog:10/10 Mislim da je danas red da se prekinu loše igre favorita i da će u tome uspjeti Portugal i mislim da će jednosatvno razvalit angolu...!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Prolaznik 0 Posted June 11, 2006 supersport KC - Tampa Bay 2 Tečaj:1,9 KC je prekjučer pobijedilo, jučer Tampa i danas će ponovo Tampa jer danas imaju boljeg pitchera, udarača i ostatak ekipe... Share this post Link to post Share on other sites
Kova 0 Posted June 11, 2006 MIA Heat v DAL Mavericks +4.5/-4.5 2 @ 1.92 Dakle da će danas Dallas opet dobiti i to sa više od 4.5 koševa razlike na GB je koef. 1.92 (u SS bijednih 1.8) Prošli puta je dobio, pa vjerujem i da će sada, pokazali su se kao iznana Share this post Link to post Share on other sites
Prolaznik 0 Posted June 11, 2006 supersport KC - Tampa Bay 2 Tečaj:1,9 KC je prekjučer pobijedilo, jučer Tampa i danas će ponovo Tampa jer danas imaju boljeg pitchera, udarača i ostatak ekipe... Ja sam se malo predomislio... Nadal R. Nadal je u h2h 3:1 protiv Federera što dokazuje da je Nadal ipak malo bolji igrač. Oba igrača igraju odlično i ovo će biti jako gusta igra sa puno odigranih gemova no na kraju će Nadal najvjerojatnije odnijeti pobjedu. Share this post Link to post Share on other sites
Prolaznik 0 Posted June 11, 2006 supersport KC - Tampa Bay 2 Tečaj:1,9 KC je prekjučer pobijedilo, jučer Tampa i danas će ponovo Tampa jer danas imaju boljeg pitchera, udarača i ostatak ekipe... Ja sam se malo predomislio... Nadal R. Nadal je u h2h 3:1 protiv Federera što dokazuje da je Nadal ipak malo bolji igrač. Oba igrača igraju odlično i ovo će biti jako gusta igra sa puno odigranih gemova no na kraju će Nadal najvjerojatnije odnijeti pobjedu. Tečaj: 1,95 supersport Share this post Link to post Share on other sites
vukovarac 0 Posted June 11, 2006 21:00 Portugal - Angola (ck) - ---- tip ck1 odnosno bit ce crveni karton na utakmici koef 3,2 --- germania ulog 10/10 Angola je bila portugalska kolonija ako se ne varam, znam da to mozda nema veze sa nogometom, ali na neki nacin im se zele osvetit, i vjerujem da ce bt tvrda utakmica sa dosta zutih, pa bi mogo i koji crveni uletit. Ako se ne varam na prijateljskoj utakmici izmedu te 2 repke je bilo 4 crvena. Share this post Link to post Share on other sites
zik@ 0 Posted June 11, 2006 21:00 Angola(h1:0) - Portugal 2 (2,10) SUPERSPORT ulog:10/10 Share this post Link to post Share on other sites
Kranjčar 0 Posted June 11, 2006 Angola-Portugal Tip: 2 Tečaj: 2.10 Ulog: 10/10 Favorit Portugal nastupa u najačem sastavu i mislim da Angola nema nikakve šanse. Share this post Link to post Share on other sites