Jump to content

Recommended Posts

• Replies 176
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Zao mi je da ti nije par prošao i svima koji su kupili dojavu...

evo jedne moje - al je besplatna:

Upravo sam se čuo s LeBronom i rekao mi je da je totalno napaljen na današnju utakmicu, ovih par koje je pauzirao se nije dobro osjećao i jedva čeka da krene danas. Rekao je da zabija preko 30 poena i da će Cleveland pobjediti. Stavite to u double i evo $$$$€€€€

:nije:

Posted

Toliko o danasnjoj "dojavi" doticnog kolege Mida1986... "glupost se ne komentarise" ... narodna poslovica, pa necu nista ni reci. Idemo dalje sa normalnim radom i zezanjem u kafani na kakvo sto smo i navikli :nije:

Posted

Toliko o danasnjoj "dojavi" doticnog kolege Mida1986... "glupost se ne komentarise" ... narodna poslovica, pa necu nista ni reci. Idemo dalje sa normalnim radom i zezanjem u kafani na kakvo sto smo i navikli :nije:

Javi se Bane! :uredu: Nemoj da se nerviras zbog raznih komentera,zivot tece neumoljivo! :uredu:

Posted

Javi se Bane! :uredu: Nemoj da se nerviras zbog raznih komentera,zivot tece neumoljivo! :nije:

O cika Pirlo, sta se radi :nije:

Ma u pravu si 200% , svaka ti dala, a i crnkinja, ako vec nije :uredu::uredu:

Posted

Zna li ko kako igra Marinko Matosevic ?? Mislim da on ne moze sa Mihaelom Llodrom da izadje na kraj, a kvota na Llodru je prelepih 1,5 :uredu: Ali nije mi jasno zasto tecaj pada na Marinka :uredu:

Matosevic je trenutno 240. na Atp listi, nije nesto znacajno postigao ove godine igrao je neke sitne turnire, osvojio 25 ooo$, dok je Llodra vec 65, ali i druga prica sto se tice svega. NJega sam gledao najskorije protiv Tsonge nakon sto se dobro borio predao je pri rezultatu 7:6, a prethodno je osvojio Atp turnir u Monaku, igra dosta jako ide na snagu i odgovara mu tvrdja podloga, ima solidan servis i dobar forhend, hmm zanimljiv susret u svakom slucaju.... tip Llodra@1,42 Unibet

Poslednja provera ovog duela u kladionici pinnacle je offline , ma sta to znacilo :nije: