Jump to content

Recommended Posts

Posted

Gledam sad rezultate zenskog tenisa, ceo dan danas sam se pitao da li Zizela Dulko sunce moje :nije: moze da uzme Enanovoj bar 6 gemova i da dojde over, kad ona i pobedi Enan :uredu:

Jesi vidio?Dobila prvi set, u drugom gubila 0-2 i koeficijent bio dobar na nju.Znaš da sam se razmišljao da odigram.

• Replies 176
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Over prošao.Već na kraju druge trećine je rezultat 4-2 za Worcester Sharkse :nije:

Ovom prilikom zahvaljujem tetki na dojavi.

:uredu:

A reko sam ja danas nece ljudi da ulazu pametno, nego oce da kupuju koje kakve sumnjive dojave na kvoti 5 od kojih se jos niko nije najeo leba :uredu: :uredu:

Posted

:nije:

A reko sam ja danas nece ljudi da ulazu pametno, nego oce da kupuju koje kakve sumnjive dojave na kvoti 5 od kojih se jos niko nije najeo leba :nije::uredu:

I baš se dogodilo onih 0.1% šanse da neće proć dojava i da treba vratit kintu :uredu:

Kaže čovjek da hoće što više ubacit na listić pa prodaje.Zamisli da je skupio dva soma Eura, izgubio ih, pa još mora vratit približan iznos ekipi s foruma :uredu:

Posted (edited)

I baš se dogodilo onih 0.1% šanse da neće proć dojava i da treba vratit kintu :nije:

Kaže čovjek da hoće što više ubacit na listić pa prodaje.Zamisli da je skupio dva soma Eura, izgubio ih, pa još mora vratit približan iznos ekipi s foruma :uredu:

Ma reko ja danas da se glupost ne komentarise :uredu:

Nego sad gledam Pingvini stisli Devilse, a ovi im raspalise golcinu :uredu::nije:

Edited by Bane
Posted

Ma reko ja danas da se glupost ne komentarise :uredu:

Nego sad gledam Pingvini stisli Devilse, a ovi im raspalise golcinu :nije::uredu:

Dobit će to Pingvini.Dvanaestak minuta do kraja
Posted

Ej vas dvojica jer sabirate jos neke utiske(izlazak,sex itd) ili samo nocni rezultati.Veceras je bio izlazak i jos u toku. :nije:

Ja sam odustao od noćnog izlaska.A seksa nema jer sam ozlijedio šaku :uredu:

Kakav ti je to izlazak s kojeg se javljaš na forum, odi radije štipat neke sisice :uredu:

Posted

Ej vas dvojica jer sabirate jos neke utiske(izlazak,sex itd) ili samo nocni rezultati.Veceras je bio izlazak i jos u toku. :uredu:

Nema vama dvojici pomoci! :uredu:

e cuj njega, pa jel vidis da smo ovde nismo izasli, a kad izadjemo izlazimo za sve pare :nije::uredu::nije:

Posted

Izgleda da nema ni Pittsburghu.Gubi 3-1 :uredu:

Nema fulja su, ove godine nece daleko u play offu,

nego gledam sad na Atdhe net mma tv, gledam Orlowskog , a ne mogu da povezem kada je bila borba ne verujem da je uzivo :nije:

Posted

e cuj njega, pa jel vidis da smo ovde nismo izasli, a kad izadjemo izlazimo za sve pare :uredu::nije::uredu:

Znas i sam da je najbitniji provod i to minimum sa jednom devojkom i vise!Jebes rezultate,od toga se niko nije naje(b)o. :nije::uredu: