statisticar 7 Posted March 12, 2010 pozdrav narode... Quote Share this post Link to post Share on other sites
EXERBET 1 Posted March 12, 2010 cuj ovog columba, minut prije utakmice ja cu ovdje objaviti sta je dojava,pa cete se uvjeriti Bolje nemoj, počeli da istražuju kladioničarske mafije i ostale nameštaljke sa semenkama... Quote Share this post Link to post Share on other sites
EXERBET 1 Posted March 12, 2010 Vec sam cuo da ne placamo porez, tako da imamo izgledne sanse da dobro profitiramo Gde si čuo, ja nikao da se dokopam te informacije!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted March 12, 2010 (edited) vidim počelo je i ovdje s glupostima Ma nema veze Imam dojavu da ce sutra sneg nestati, kvota oko 34 ako nocas padne sneg, ako ne padne kvota je 0.69 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif Edited March 12, 2010 by Bunka Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted March 12, 2010 ljudi ja imam dojavu na tekmi Cambur - Dodrecht uplacujte gde ko moze prodajite gace, kucu , prvo poluvreme i pocetak susreta, tacan rezultat 0:0 Quote Share this post Link to post Share on other sites
El-Maestro 3 Posted March 12, 2010 ljudi ja imam dojavu na tekmi Cambur - Dodrecht uplacujte gde ko moze prodajite gace, kucu , prvo poluvreme i pocetak susreta, tacan rezultat 0:0 Pa ko te pitao? Quote Share this post Link to post Share on other sites
statisticar 7 Posted March 12, 2010 ljudi ja imam dojavu na tekmi Cambur - Dodrecht uplacujte gde ko moze prodajite gace, kucu , prvo poluvreme i pocetak susreta, tacan rezultat 0:0 stavio 10 EUR Quote Share this post Link to post Share on other sites
struja990 0 Posted March 12, 2010 pozdrav svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
mido1986 0 Posted March 12, 2010 evo ljudi da postavimkao sto sam i obecao,pa da vidimo dali sam bio u pravu... FMP-Bosna tip2@ 4.9...uplaceno na 130 E Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted March 12, 2010 Pa ko te pitao? Ko me pitao? Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted March 12, 2010 evo ljudi da postavimkao sto sam i obecao,pa da vidimo dali sam bio u pravu... FMP-Bosna tip2@ 4.9...uplaceno na 130 E Ajd živi bili pa vidili,u svakom slučaju držim ti fige! Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted March 12, 2010 Ajd živi bili pa vidili,u svakom slučaju držim ti fige! ..za sad je 23-13 za FMP!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted March 12, 2010 Jebote al je Zagreb bio zicerčina danas!! Ja brijem da su ovi igrači Varteksa odlučili svoje plaće zaradit u kladionicama,prošlo kolo od Istre uplatili na kvotu preko 4 danas sve šta su zaradili strpali na Zagreb i eto im plaća bolja od one koju bi dobili i inaće!! Quote Share this post Link to post Share on other sites