mido1986 0 Posted March 12, 2010 61-65 da ne bi bilo od gotovog veresija!! ma ne smije da bude,i ako povede fmp moraju praviti tehnicku gresku da bosna pobjedi Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted March 12, 2010 poveo fmp!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
mido1986 0 Posted March 12, 2010 poveo fmp!! pa brate moj jel se to brines hahaha Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted March 12, 2010 Nerješeno !! Quote Share this post Link to post Share on other sites
mido1986 0 Posted March 12, 2010 pa brate moj jel se to brines hahaha evo odose u produzetke dodati 5 min hahahahahah Quote Share this post Link to post Share on other sites
wildgh 3 Posted March 12, 2010 Zao mi je da ti nije par prošao i svima koji su kupili dojavu... evo jedne moje - al je besplatna: Upravo sam se čuo s LeBronom i rekao mi je da je totalno napaljen na današnju utakmicu, ovih par koje je pauzirao se nije dobro osjećao i jedva čeka da krene danas. Rekao je da zabija preko 30 poena i da će Cleveland pobjediti. Stavite to u double i evo $$$$€€€€ Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted March 12, 2010 Šta mislite,o Interu večeras kod sicilijanskih mafijoza?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted March 12, 2010 (edited) Šta mislite,o Interu večeras kod sicilijanskih mafijoza?? Kako zavrsi dojava, jel dobitna, a? Mi mislimo da je vreme da Inter pobedi ( http://www.tudou.com/playlist/playindex.do...9130&cid=22 ona Hathori prica u mnozini u sebi pa tako i ja) Edited March 12, 2010 by Bunka Quote Share this post Link to post Share on other sites
pirlo 0 Posted March 12, 2010 Pa gde si pirlo!! Evo meeee! Sta ti?Sta ima novo? Quote Share this post Link to post Share on other sites
pirlo 0 Posted March 12, 2010 Kako zavrsi dojava, jel dobitna, a? Mi mislimo da je vreme da Inter pobedi ( http://www.tudou.com/playlist/playindex.do...9130&cid=22 ona Hathori prica u mnozini u sebi pa tako i ja) Po tradiciji je tako,neumoljivio ih dere,ali veceras Kataniju predvodi Mihajlovic,koji ne j..e bas toliko nijednu tradiciju! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted March 12, 2010 Toliko o danasnjoj "dojavi" doticnog kolege Mida1986... "glupost se ne komentarise" ... narodna poslovica, pa necu nista ni reci. Idemo dalje sa normalnim radom i zezanjem u kafani na kakvo sto smo i navikli Quote Share this post Link to post Share on other sites
pirlo 0 Posted March 12, 2010 Toliko o danasnjoj "dojavi" doticnog kolege Mida1986... "glupost se ne komentarise" ... narodna poslovica, pa necu nista ni reci. Idemo dalje sa normalnim radom i zezanjem u kafani na kakvo sto smo i navikli Javi se Bane! Nemoj da se nerviras zbog raznih komentera,zivot tece neumoljivo! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted March 12, 2010 Javi se Bane! Nemoj da se nerviras zbog raznih komentera,zivot tece neumoljivo! O cika Pirlo, sta se radi Ma u pravu si 200% , svaka ti dala, a i crnkinja, ako vec nije Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted March 12, 2010 Zna li ko kako igra Marinko Matosevic ?? Mislim da on ne moze sa Mihaelom Llodrom da izadje na kraj, a kvota na Llodru je prelepih 1,5 Ali nije mi jasno zasto tecaj pada na Marinka Matosevic je trenutno 240. na Atp listi, nije nesto znacajno postigao ove godine igrao je neke sitne turnire, osvojio 25 ooo$, dok je Llodra vec 65, ali i druga prica sto se tice svega. NJega sam gledao najskorije protiv Tsonge nakon sto se dobro borio predao je pri rezultatu 7:6, a prethodno je osvojio Atp turnir u Monaku, igra dosta jako ide na snagu i odgovara mu tvrdja podloga, ima solidan servis i dobar forhend, hmm zanimljiv susret u svakom slucaju.... tip Llodra@1,42 Unibet Poslednja provera ovog duela u kladionici pinnacle je offline , ma sta to znacilo Quote Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted March 12, 2010 O cika Pirlo, sta se radi Ma u pravu si 200% , svaka ti dala, a i crnkinja, ako vec nije nije 400% Quote Share this post Link to post Share on other sites