Dinno 10 Posted March 12, 2010 Ode Inter u 3 pm!! aaauuuu Intera sto zaplati od ''velike'' Catania-e ccccc Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted March 12, 2010 (edited) Veche šta ima u kafani,u Pulskim kafanama jad i čemer!! Dobro veče..... Bapti dođi u Mursku Sobotu ....imaš pun kufer golih cura i pun kufer pića ..... ali ja danas nisam za ovo jer sam ljut http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif na taj LASK koji nije znao dati barem jen gol.... A sutra??? Idemooooo najprije na odbojku onda na ......zna se Edited March 12, 2010 by roberth Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted March 12, 2010 Blago tebi, imas tetku u Americi Za dojave nađem ja tetku i u Tadžikistanu Ja se predplacujem na paket dojava, kupljeno gotovo ponuda je nadam se kolicinski ogranicena na odredjen broj ljudi Prodano Ponuda je ograničena poput ljudske pohlepe Quote Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted March 12, 2010 ni u kom slucaju,Keno je centar hahahahahahahah...mislim da je kolega baptista prica zavrsena u predgradnju Bg-a FMP-Bosna 53-61 hahahahahahah Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted March 12, 2010 Cantona.....kako ti možeš imati do 11.3.2010 na expektu 12 puta odigrano??? Jel ti je Tuto šta podario ili si mu dobro platio?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted March 12, 2010 Cantona.....kako ti možeš imati do 11.3.2010 na expektu 12 puta odigrano??? Jel ti je Tuto šta podario ili si mu dobro platio?? Sad sam napravio provjeru.Imam 7 pogođenih i 4 fulana.Tutu se potkrala greška pa mi je stavio da imam 5 fulanih.Hvala na obavijesti Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted March 12, 2010 Sad sam napravio provjeru.Imam 7 pogođenih i 4 fulana.Tutu se potkrala greška pa mi je stavio da imam 5 fulanih.Hvala na obavijesti ok.....onda nisi mu ništa platio!! Laku noć kafana Bet-club!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted March 12, 2010 ok.....onda nisi mu ništa platio!! Laku noć kafana Bet-club!! Laku noć Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted March 12, 2010 Sad sam napravio provjeru.Imam 7 pogođenih i 4 fulana.Tutu se potkrala greška pa mi je stavio da imam 5 fulanih.Hvala na obavijesti e a otkud znas, mozda si koji par toliko promasio da ti je morao da racuna kao dva fulana Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted March 12, 2010 e a otkud znas, mozda si koji par toliko promasio da ti je morao da racuna kao dva fulana To mi je dodao za over 2.5 na Osijek-Dinamo(0-1FT).Čovjek ostao šokiran kako sam tu mogao odigrat over kad se igralo teže gostovanje na smrznutom osiječkom travnjaku Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted March 12, 2010 Sport noćas: Sportklub: 03:00 Phoenix Suns-LA Lakers ESPN America: cijelu noć NCAA prijenosi Quote Share this post Link to post Share on other sites
EXERBET 1 Posted March 12, 2010 e a otkud znas, mozda si koji par toliko promasio da ti je morao da racuna kao dva fulana To je protiv uroka!!! 'Ajd' laku noć!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted March 12, 2010 To je protiv uroka!!! 'Ajd' laku noć!!! Laku noć Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted March 12, 2010 To je protiv uroka!!! 'Ajd' laku noć!!! Laku noc Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted March 12, 2010 Laku noc ljudi! Quote Share this post Link to post Share on other sites