Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dobro jutro forumovke i forumovci!

Još jedan dan manje do početka Svjetskog nogometnog prvenstva. Kladionice se pripremaju na velko i nude sve vrste oklade. Bilo bi dobro ukoliko ima dobrih tipsetera da u sklupu teme SP iznose svakodnevno vi

Posted

Prolaznik, hvala na razumijevanju. To se cijeni.

Sretno,

Tuto

Posted
Dobro jutro forumovke i forumovci!

Još jedan dan manje do početka Svjetskog nogometnog prvenstva. Kladionice se pripremaju na velko i nude sve vrste oklade. Bilo bi dobro ukoliko ima dobrih tipsetera da u sklupu teme SP iznose svakodnevno vi

Posted

Eh ljudi tako Vam je to !

Danas na Ljubu i Nadala i ako sam shvatio koef. je na obojcu bio 1.6 ?

Evo i ovo prolazi, Ukrajina-Libija(n.t.) 1:0

U svakom slučaju, baš danas se ja ne mogu probuditi, jer me jučer gnjavila jedna .. eh http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif

I onda odigram nešto što vjerovatno ne bi ni pogledao ... pitanje je kako će se završit:

Sogndal - Manglerud Star

Moss - Follo

Lov Ham - Hodd

Ukupni koef. 2.92

Posted

OK ivsa.

Kova, dečko je zaigran, nemam ništa protiv, ali zašto da si zbog njegovih sigova nabijam kilobajte, a aktivan je na svakoj temi sa desetak postova.

I ti otišao u Skandinavce (valjda jesu), a g

Posted

Ukrajina-Libija(n.t.) 3:0

Lov Ham-Hodd 1:0

Moss-Follo 0:0

Songdal-Manglerud 0:0

Posted

Ja idem dan za dan, čekam Federer Ančić, da vidim koef. Pa makar 1.1, al idem na Federera !

Al očito ja ove

Posted

Rekoh ti da tu mogu par poziva napravit, pa će sve ić http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif

Moss-Follo 1:1 (iako mi ni ovo ne paše, bar ima nade, jer vidim da su nabrijani, i sada bi mogli uskoro povest 2:1), ajmo Moss, ...

A dok sam ovo pisao, eto i drugog rezultata koji mi paše:

Songdal-Manglerud 2:1

I sada mi samo treba Moss, a drugi da potvrde pobjedu sa 2 gola ili više i onda .. mogu krenut .. malo

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...