Banega 12 Posted March 15, 2010 Di si majstore?PAzi ovo, sretnem starog prijatelja kojeg nisam vidio sedam osam godina i popili smo cijelu zalihu iz birtjie Sad treba nešto odigrat u takmičenjima Xe xe, to ume da se desi obicno kao se cepa toceno pivo, odu burici ko od sale Ja sam upao bio u jedan kafic pre par meseci i pio sam tad crno vino, ,zena isla da dokupljuje u prodavnici pored kafane Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted March 15, 2010 Sada sledi Nadal Ancic, sport klub Novak jedva dobi Kolsrajbera Ovaj imao 5;4 i nista 40, i nije iskoristio 3 mec lopte, i naravno usledila je kazna Quote Share this post Link to post Share on other sites
joxong 0 Posted March 15, 2010 Sada sledi Nadal Ancic, sport klub Novak jedva dobi Kolsrajbera Ovaj imao 5;4 i nista 40, i nije iskoristio 3 mec lopte, i naravno usledila je kazna đoković je u jako lošoj formi,ako nastavi ovako ispast će iz top5 ja igrao na narodnom +5,5 na kohlija ali me rušio jcf Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted March 15, 2010 đoković je u jako lošoj formi,ako nastavi ovako ispast će iz top5 ja igrao na narodnom +5,5 na kohlija ali me rušio jcf To je po meni bio izgledan over na Monako-Ferero, njih dvojica se uvek kolju do iznemoglosti Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted March 15, 2010 Jos malo navijamo za Maria da uzme bar 8 gemova Rafi Ma ako ovako nastavi Mario ne moze uzeti ni tri gema Rafi , mora da se ide sa servis volejima Quote Share this post Link to post Share on other sites
struja990 0 Posted March 15, 2010 liverpool napokon uspio nekog dobit Quote Share this post Link to post Share on other sites