c4nton4 20 Posted March 23, 2010 Expekt O/U NHL 00:00 Detroit - Pittsburgh (under 5.5 @ 1.90) 3-1FT 00:30 Montreal - Ottawa (under 5.5 @ 1.80) 0-2FT 03:30 Los Angeles - Colorado (over 5.5 @1.90) 4-3OT Nadam se da je netko i prepisao Dobro jutro Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted March 23, 2010 Dobro jutro ekipica! c4nton4 --> NHL Uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
statisticar 7 Posted March 23, 2010 Dobro jutro narode.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted March 23, 2010 pozdrav svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted March 23, 2010 Dobro jutro svima Danas je zadnji dan takmicenja u bwin H2H, a meni trebaju 2 boda kako bih osigurao prolaz, ima li neko sigurna tip da me pocasti Quote Share this post Link to post Share on other sites
crodady 0 Posted March 23, 2010 Dobro jutro ekipa..sretno danas Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted March 23, 2010 Ako neko zeli knjigu "Sta kladionice ne zele da znate" u PDF formatu neka mi posalje na PM svoj mail pa cu mu proslijediti. Knjiga je na hrvatskom jeziku, sa mnogo korisnih savjeta i sistema Quote Share this post Link to post Share on other sites
crodady 0 Posted March 23, 2010 Ako neko zeli knjigu "Sta kladionice ne zele da znate" u PDF formatu neka mi posalje na PM svoj mail pa cu mu proslijediti. Knjiga je na hrvatskom jeziku, sa mnogo korisnih savjeta i sistema krasno,možda da staviš na rapidshare ili nešta slično pa će ti biti lakše samo podjelit link ;) btw evo imam i ja link pa ako netko hoće nešta novo naučit nek se javi kolegi ili mojoj malenkosti znanje je sloboda,sloboda je znanje Quote Share this post Link to post Share on other sites
sportandlove 3 Posted March 23, 2010 dobar dan!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted March 23, 2010 krasno,možda da staviš na rapidshare ili nešta slično pa će ti biti lakše samo podjelit link ;) btw evo imam i ja link pa ako netko hoće nešta novo naučit nek se javi kolegi ili mojoj malenkosti znanje je sloboda,sloboda je znanje savjet je da se koriste sve dozvoljene metode kako bi izasli na kraj sa kladarama a file je samo 3,5 MB pa mi se nije dalo stavljati na rapid Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted March 23, 2010 Od Jun 4 2009, 17:25 se nalazi na forumu. Možda su je neki pročitali, možda netko želi da je pročita i da nešto sazna više o klađenju i kladionicama. Knjiga autora Klaudia Vrančića - Što kladionice ne žele da znate? pružit će vam odgovore na neka od pitanja. Uživajte! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted March 23, 2010 Od Jul 27 2008 se nalazi na forumu. Za sve poklonike klađenja i one koji to još nisu prakticirali, prilažem link na knjigu 'Tajne profesionalnih kladioničara' (Password: 060888400-Hrvatska-bez-mina). Nadam se da ćete ju s pažnjom pročitati i izvući koristi za buduće klađenje, te ostvariti dobit. Quote Share this post Link to post Share on other sites
EXERBET 1 Posted March 23, 2010 Dobro jutro svima Danas je zadnji dan takmicenja u bwin H2H, a meni trebaju 2 boda kako bih osigurao prolaz, ima li neko sigurna tip da me pocasti Ima! Silvio Berluskoni!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted March 23, 2010 Dobro jutro ekipica! c4nton4 --> NHL Uspješan dan! Dobro jutro svima Danas je zadnji dan takmicenja u bwin H2H, a meni trebaju 2 boda kako bih osigurao prolaz, ima li neko sigurna tip da me pocasti Moje pjesme, moji snovi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted March 23, 2010 Nadam se da je netko i prepisao Dobro jutro Video sam, lepo.. iskusno Quote Share this post Link to post Share on other sites