Jump to content

Recommended Posts

Posted

Expekt O/U NHL

00:00 Detroit - Pittsburgh (under 5.5 @ 1.90) 3-1FT :nije:

00:30 Montreal - Ottawa (under 5.5 @ 1.80) 0-2FT :nije:

03:30 Los Angeles - Colorado (over 5.5 @1.90) 4-3OT :nije:

Nadam se da je netko i prepisao :nije:

Dobro jutro :nije:

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ako neko zeli knjigu "Sta kladionice ne zele da znate" u PDF formatu neka mi posalje na PM svoj mail pa cu mu proslijediti. Knjiga je na hrvatskom jeziku, sa mnogo korisnih savjeta i sistema :nije:

Posted

Ako neko zeli knjigu "Sta kladionice ne zele da znate" u PDF formatu neka mi posalje na PM svoj mail pa cu mu proslijediti. Knjiga je na hrvatskom jeziku, sa mnogo korisnih savjeta i sistema :nije:

krasno,možda da staviš na rapidshare ili nešta slično pa će ti biti lakše samo podjelit link ;)

btw evo imam i ja link pa ako netko hoće nešta novo naučit :nije: nek se javi kolegi ili mojoj malenkosti :nije:

znanje je sloboda,sloboda je znanje :nije:

Posted

krasno,možda da staviš na rapidshare ili nešta slično pa će ti biti lakše samo podjelit link ;)

btw evo imam i ja link pa ako netko hoće nešta novo naučit :nije: nek se javi kolegi ili mojoj malenkosti :nije:

znanje je sloboda,sloboda je znanje :nije:

savjet je da se koriste sve dozvoljene metode kako bi izasli na kraj sa kladarama :nije:

a file je samo 3,5 MB pa mi se nije dalo stavljati na rapid :nije:

Posted

Od Jul 27 2008 se nalazi na forumu.

Za sve poklonike klađenja i one koji to još nisu prakticirali, prilažem link na knjigu 'Tajne profesionalnih kladioničara' (Password: 060888400-Hrvatska-bez-mina).

Nadam se da ćete ju s pažnjom pročitati i izvući koristi za buduće klađenje, te ostvariti dobit.

Posted

Dobro jutro svima :nije:

Danas je zadnji dan takmicenja u bwin H2H, a meni trebaju 2 boda kako bih osigurao prolaz, ima li neko sigurna tip da me pocasti :nije:

Ima! Silvio Berluskoni!!! :nije:

Posted

Dobro jutro ekipica!

c4nton4 --> NHL  :nije:

Uspješan dan!

:nije:

Dobro jutro svima :nije:

Danas je zadnji dan takmicenja u bwin H2H, a meni trebaju 2 boda kako bih osigurao prolaz, ima li neko sigurna tip da me pocasti :nije:

Moje pjesme, moji snovi :nije: