orijent 0 Posted March 25, 2010 btw.kako ove zadnje dane definitvno kopčam presporo.... hvala ti za čestitke :uredu: vrijeme leti... važno da si skopčala o kom rođendanu se radi..............sutra fešta Quote Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted March 25, 2010 važno da si skopčala o kom rođendanu se radi..............sutra fešta i još petak...kraj ovog ludog tjedna.. mora se proslavit!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vermaelen 5 0 Posted March 25, 2010 salzburg zato sljedeću u gostima dobijaju Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted March 25, 2010 Najbolje je kako Bog kazni čovjeka za glupost.Složim odličan listić i naravno da sam morao dodat da će Bellinzona-YB Bern prvi gol past između prve i tridesete minute.I padne u 33'..Pa ne mogu vjerovat kakvu glupost ja stavim na tiket.. E jeste, to je cista sreca nema umeca u tipovanju Nego vide li ti nasa forumasica m&m proslavlja sutra rodjus i to u gradu, a nas ne zove Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted March 25, 2010 E jeste, to je cista sreca nema umeca u tipovanju Nego vide li ti nasa forumasica m&m proslavlja sutra rodjus i to u gradu, a nas ne zove Tebe nije pozvala?Meni je čak sredila i prijevoz Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted March 25, 2010 Tebe nije pozvala?Meni je čak sredila i prijevoz E matori, lepo onda da se provedes i da javis za utiske Gledam sada kako Makabi puni Partizan a scenario vidjen veceras, samo mi nije jasno zasto nisam i uplatija, bzv Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted March 25, 2010 (edited) E matori, lepo onda da se provedes i da javis za utiske Gledam sada kako Makabi puni Partizan a scenario vidjen veceras, samo mi nije jasno zasto nisam i uplatija, bzv Ne brini se, pozvat će i tebe kolegica.Nešto sam načuo kako priča da šećer dolazi na kraju i da ćeš imat poseban tretman Prošao mi i posljednji par na tiketu, Esbjerg-Odense 2, 1-2FT Šta mi bi pa odigram onaj drek rulet s vremenom prvog gola.. Edited March 25, 2010 by c4nton4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted March 25, 2010 Ajd sad lepo priznaj odakle nabavljas tu neku egzotiku biatlon je ipak moj "lovački" šport u kladi.....tu sam u globokom PLUSU!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vermaelen 5 0 Posted March 25, 2010 Napoli okrenuo Idemo sad izdržat do kraja Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted March 25, 2010 biatlon je ipak moj "lovački" šport u kladi.....tu sam u globokom PLUSU!!Primjetio sam da dobro tipuješ zimske sportove. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted March 25, 2010 Napoli okrenuo Idemo sad izdržat do kraja Nema tu Juve što tražit.Trebaju se riješit Diega i tad će im doći bolji dani Quote Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted March 25, 2010 pozdrav od mene Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted March 25, 2010 pozdrav od menepozdrav tebi Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted March 25, 2010 Šta se sprema neka žurka večeras uz NHL i ostalu amerikanizaciju?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted March 25, 2010 ..ne znam dali je neko gledo ono smeće od farme prije,ona hrpa idijota i sponzoruša odlučili izbaciti najveći brk istarske estrade Elia Piska,jedinog čovijeka koji valja tamo!! Quote Share this post Link to post Share on other sites