Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dobro jutro dobri ljubi na Bet-Club forumu!

U Rijeci sunčano i svje

Posted

Ja sam bio siguran da će biti X koji je i trebao biti jer onaj gol koji je poništen Kranjčaru je bio gol... Bar sam tako pročitao u novinama...

Posted

ste vidjeli rezultate današnjeg hazardera?

svi su pogodili prilično visoke koeficijente.

svaka vam dala ak ste to igrali i zapravo :o

Posted

Bryani i Nestor i Bjork dobili !

Honka dobila !

Jedino je tu Delić izgubio no njega sam stavio sa Clistjers i Valdasovom, ali to je kao big deal listić bio, APP, iako sam znao da će past, i pala sva 3 :P

ehhe

Ostalo prolazi i čeka se Lierse..

Posted

ste vidjeli rezultate današnjeg hazardera?

svi su pogodili prilično visoke koeficijente.

svaka vam dala ak ste to igrali i zapravo  :o

ja sam isto pogodio honka x/1

to sam stavio i na svoju stranicu

ali na

Posted

Ja sam bio siguran da će biti X koji je i trebao biti jer onaj gol koji je poništen Kranjčaru je bio gol... Bar sam tako pročitao u novinama...

ja sam samo gledo tekmu i nemam nikakve informacije iz medija, ali jedno je sigurno, da bi bio gol lopta mora punim obujmom proći crtu, a kranjčar je bio 2 metra od gola i nije podigao ruke (barem ja to nisam vidio) kad je golman obranio - znači da nije bio gol i pokazao se kao pošteni dečec zato jer nije glupavo dignuo ruke u zrak i počeo trčat mahnito prema sucu ko da su mu kuću zapalili :P
Posted

Ma bez brige, ostat ću ja tu !

Meni je Dwiz

Posted

Uostalom Dwiz napravi banner, i to je to, stavit ću drage volje tamo link, i napisati Croatian site for booking ! Ili ti to napiši !

Posted

Uskoro ću krenuti u izradu novoga izgleda sitea, tako da za sada prikupljam razne ideje i razmišljam o izgledu...

Ali svakako će biti novost da će biti jedan dio naslovnice rezerviran za analize kao što su na blogovima, tako da će se analiza objavljivati direktno na naslovnici i voditi će se statistika za tipstere koji budu objavljivali analize. Primjer mo

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...