Tuto 157 Posted June 8, 2006 Dobro jutro dobri ljubi na Bet-Club forumu! U Rijeci sunčano i svje Share this post Link to post Share on other sites
Kova 0 Posted June 8, 2006 Eto. Jučer prošao i TEX. Ne Share this post Link to post Share on other sites
Goran 0 Posted June 8, 2006 Jučer poslije utakmice HRV-SPA komentator je rekao kako bi najpravednije bilo da je završilo 2:2. Share this post Link to post Share on other sites
Prolaznik 0 Posted June 8, 2006 Ja sam bio siguran da će biti X koji je i trebao biti jer onaj gol koji je poništen Kranjčaru je bio gol... Bar sam tako pročitao u novinama... Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted June 8, 2006 imamo jednog novog člana kluba 2000 Share this post Link to post Share on other sites
tommyboy 1 Posted June 8, 2006 ste vidjeli rezultate današnjeg hazardera? svi su pogodili prilično visoke koeficijente. svaka vam dala ak ste to igrali i zapravo :o Share this post Link to post Share on other sites
Kova 0 Posted June 8, 2006 Bryani i Nestor i Bjork dobili ! Honka dobila ! Jedino je tu Delić izgubio no njega sam stavio sa Clistjers i Valdasovom, ali to je kao big deal listić bio, APP, iako sam znao da će past, i pala sva 3 :P ehhe Ostalo prolazi i čeka se Lierse.. Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted June 8, 2006 ste vidjeli rezultate današnjeg hazardera? svi su pogodili prilično visoke koeficijente. svaka vam dala ak ste to igrali i zapravo :o ja sam isto pogodio honka x/1 to sam stavio i na svoju stranicu ali na Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted June 8, 2006 evo sad malo reklama http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_cool.gif otvorio sam stranicu sa svojim prognozama link je u sigu. Posjetite Share this post Link to post Share on other sites
tommyboy 1 Posted June 8, 2006 Ja sam bio siguran da će biti X koji je i trebao biti jer onaj gol koji je poništen Kranjčaru je bio gol... Bar sam tako pročitao u novinama...ja sam samo gledo tekmu i nemam nikakve informacije iz medija, ali jedno je sigurno, da bi bio gol lopta mora punim obujmom proći crtu, a kranjčar je bio 2 metra od gola i nije podigao ruke (barem ja to nisam vidio) kad je golman obranio - znači da nije bio gol i pokazao se kao pošteni dečec zato jer nije glupavo dignuo ruke u zrak i počeo trčat mahnito prema sucu ko da su mu kuću zapalili :P Share this post Link to post Share on other sites
Kova 0 Posted June 8, 2006 Cijelim obujmom ne pali garant, to je mo Share this post Link to post Share on other sites
Dwiz 65 Posted June 8, 2006 evo sad malo reklama http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_question.gif otvorio sam stranicu sa svojim prognozama link je u sigu. Posjetite Evo baš malo gledam i vidim da svi odoše u blogere... vesna, kova, ivsa, prolaznik... http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_cool.gif Share this post Link to post Share on other sites
Kova 0 Posted June 8, 2006 Ma bez brige, ostat ću ja tu ! Meni je Dwiz Share this post Link to post Share on other sites
Kova 0 Posted June 8, 2006 Uostalom Dwiz napravi banner, i to je to, stavit ću drage volje tamo link, i napisati Croatian site for booking ! Ili ti to napiši ! Share this post Link to post Share on other sites
Dwiz 65 Posted June 8, 2006 Uskoro ću krenuti u izradu novoga izgleda sitea, tako da za sada prikupljam razne ideje i razmišljam o izgledu... Ali svakako će biti novost da će biti jedan dio naslovnice rezerviran za analize kao što su na blogovima, tako da će se analiza objavljivati direktno na naslovnici i voditi će se statistika za tipstere koji budu objavljivali analize. Primjer mo Share this post Link to post Share on other sites