Jump to content

Recommended Posts

• Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Nadal - Rodick .... tip 2, ili na hendiju za 1.85 +2.5 +3.5 zavisi gde odigrate i to u dublu Sa Soderling - Rodick Over 9.5 prvi set.

Uff a jesi ga nadrobio!! :uredu:

Posted (edited)

Uff a jesi ga nadrobio!! :uredu:

Ocemo se kladiti u jedan euro? ja tipujem pobedu Rodicka ti? :uredu:

Ovo mu dodje kao kladjenje na poverenje mozemo organizirati jedno takvo 4-5 nas pa ko plati plati hahah :uredu:

Edited by Bunka
Posted

Jednom kad sam igrao poker, tj. tamo negdje 2005 dok sam još bio na Bwinu nas je ostalo četvorica za stolom i ja vodeći u žetonima i meni rikne struja negdje oko četiri u jutro.Sve živo sam ispsovao i probudio pol susjedstva :nije:

Ali mi se jednom i posrećilo s nestankom struje :nije: Ja na moru, meni jedna curka u sobi.Večer, vani grmi do ibera..i nestane struje :uredu:

Uh , dobar si..... ama bilo bi tu srece i da je bilo struje :uredu:

38 MINUT 0:0, posalji mejl Elektrani i zahvali im se http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif

Ono jes... :uredu:

Nadal - Rodick .... tip 2, ili na hendiju za 1.85 +2.5 +3.5 zavisi gde odigrate i to u dublu Sa Soderling - Rodick Over 9.5 prvi set.

Protiv NAdala necu da igram ma makar sve gubio... treba coveka ispostovati i nekadasnju njegovu formu, nikad nije gubio jer se nije trudio. to cenim kod sportasa :uredu: . Kad izgubis loptu u fudbalu, igrac uzme i stane, i ceka da mu opet dodaju da izgubi http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif

Posted

Evo uplatio si i ja nešto da imam praiti:

Braga v Guimaraes

(Match Goals) Under 2.5

ATP - Miami - Rafael Nadal vs Andy Roddick

(1st Set Total Games) Over 9.5

NK Zagreb v Hajduk Split

(Clean Sheet) Hajduk Split - Yes

Posted (edited)

Uh , dobar si..... ama bilo bi tu srece i da je bilo struje :uredu:

Pa nije mi bila u sobi jer sam joj dao drogu za silovanje :uredu:

Kažem da se situacija dobro odigrala jer gromovi i munje neke malo preplaše :uredu:

Edited by c4nton4
Posted

Evo ga Hajduk poveo 1:0!!!

Danas rijetka prilika da mi iz ZG i okolice navijamo za Hajduk :uredu: Što kladionica učini čovjeku :uredu:
Posted

Pa nije mi bila u sobi jer sam joj dao drogu za silovanje :uredu:

Kažem da se situacija dobro odigrala jer gromovi i munje neke malo preplaše :uredu:

:uredu: dobro dobro..

Poveo Hajduk :uredu: