baptista 19 Posted April 2, 2010 Ja tek nakon sta sam se prebio od kobasica i mladog luka sjetio sam se da je danas big petak..mah who cares.. bitno je da sad imam žgaravicu!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted April 2, 2010 Dobar dan svima... Tiket moj danasnji uplatni glasi WBa, Nadal, Soderling, Den Boch... zbog nestanka struje kasnim sa objavom Wba... Ovo sve dolazi... Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted April 2, 2010 Pozdrav svima i srecno Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted April 2, 2010 izgleda da je bilo, ako prodje prodje... ako ne 1 ,a pril je Stavljam Hajduk iz 2/2 na natjecanje u pola sest mi nestaje struje par trenutaka pre nego sto sam hteo da pritisnem enter Tako je meni neki dan krepala struja dok sam stavljao okladu.Prso sam ko petarda Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted April 2, 2010 Ja igro ovog Ramosa od el maestra, Nadala i Dinamo Bukurešt! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted April 2, 2010 Tako je meni neki dan krepala struja dok sam stavljao okladu.Prso sam ko petarda znas sta je jos recimo zeznuto kada igras poker turnir satima i ovako te nesto sjebe ili stavljas live oklade... ili 5 minuta pre tekmu , a ono ne stane.. KAd nema struje, osecam se ko' pecinski covek, samo mi treba onaj buzdovan i jedan kamen u ruci da lupam o glavu Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted April 2, 2010 Izgleda da je Štimac rekao da Hajduk smije dobiti samo sa 1:0!!!??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted April 2, 2010 (edited) MOram da konstatujem da Hl deli tecajeve sakom i kapom i da mi je blizu ta kladionica ne bi izlazio iz nje Soderlin-Berdih over 9,5 Iset sad gledam 1.85.... realnih je tu 1.5 tecaj ..vi procenite dal gresim i dal se isplati juriti ovako sto danima i singlati.... ne znam samo kakvi su sa primanjem uplata , dal blokiraju ogranicavaju i slicno Edited April 2, 2010 by Bane Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted April 2, 2010 Zagreb vodi u kornerima, a Hajduk u žutim kartonima, a tamo di je najbitnije ne vodi ni jedan ni drugi rezultat i dalje ZERO:ZERO!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted April 2, 2010 znas sta je jos recimo zeznuto kada igras poker turnir satima i ovako te nesto sjebe ili stavljas live oklade... ili 5 minuta pre tekmu , a ono ne stane.. KAd nema struje, osecam se ko' pecinski covek, samo mi treba onaj buzdovan i jedan kamen u ruci da lupam o glavu Jednom kad sam igrao poker, tj. tamo negdje 2005 dok sam još bio na Bwinu nas je ostalo četvorica za stolom i ja vodeći u žetonima i meni rikne struja negdje oko četiri u jutro.Sve živo sam ispsovao i probudio pol susjedstva Ali mi se jednom i posrećilo s nestankom struje Ja na moru, meni jedna curka u sobi.Večer, vani grmi do ibera..i nestane struje Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted April 2, 2010 izgleda da je bilo, ako prodje prodje... ako ne 1 ,a pril je HE he, a di je cast, mogo' bi i da castis onda, a ne moramo da ti verujemo nista Stavljam Hajduk iz 2/2 na natjecanje u pola sest mi nestaje struje par trenutaka pre nego sto sam hteo da pritisnem enter 38 MINUT 0:0, posalji mejl Elektrani i zahvali im se Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted April 2, 2010 Izgleda da će ovaj Ramos lagano prdnut u fenjer!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted April 2, 2010 Izgleda da će ovaj Ramos lagano prdnut u fenjer!! Prvi set ul;ovio sam ga na koef 8 na bet365 , al na sitno za 1 eur Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted April 2, 2010 Prvi set ul;ovio sam ga na koef 8 na bet365 , al na sitno za 1 eur Čuj 8€ je 8€ ja sam za ticket dao 50kn a to je oko 7€!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted April 2, 2010 Nadal - Rodick .... tip 2, ili na hendiju za 1.85 +2.5 +3.5 zavisi gde odigrate i to u dublu Sa Soderling - Rodick Over 9.5 prvi set. Quote Share this post Link to post Share on other sites