Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dobro jutro!

Noćas je oko 23:30 došlo do greške na serveru i forum je bio nedostupan određeno vrijeme.

Uspješan dan.

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dobar dan!

Naravno, kišna formula u Maleziji. Alonso, Masa i Hamilton ispali u prvom krugu!!!

Jutro, Shumi bi mogao iznenaditi, kiša, a favoriti poispadali!

Posted

Dobro jutro!

..naravno noćni ticket nije prošao! :nije:

Berdych je jednostavno pomeo soderlinka sa terena,a imao feeling da će Čeh to dobiti jer igra u životnoj formi,obavezno igrati na njega protiv Roddicka! :nije:

Soderling je bio igrao kao da je pre par minuta izasao iz dvogodisnje kome...a dan pre toga je bio Rafa+Roge u jednom... http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif

Ja sam ulovio nesto, u neki sitan plus sam +3.5 spasilo me, a bogami i Tampa Bay -NY Rangers nakon prve cetvrtine 0:4, druga 0:0, treca 0:1 i under na srecu uletio.

Posted

Devilsi prime gol u 20 minuti trece trecine, katastrofa :nije:

Pusti to.Jesi gledao Calgary na ESPN Americi sinoć?Kakvi majstori.Izjednačili su se s Coloradom za mjesto u doigravanju, ali nažalost imaju utakmicu manje do kraja.Nadam se da će Avalanche kiksati da mogu gledat Flamese u playoffu :nije:
Posted

Pusti to.Jesi gledao Calgary na ESPN Americi sinoć?Kakvi majstori.Izjednačili su se s Coloradom za mjesto u doigravanju, ali nažalost imaju utakmicu manje do kraja.Nadam se da će Avalanche kiksati da mogu gledat Flamese u playoffu :nije:

Nesto vrlo malo sam gledao, nego imao sam keca na Devilse pa zbog toga. Inace imao sam i Calgary i Rangerse http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_lol.gif Sta znam, bice zanimljiva borba za play off :nije: