m&m 2 Posted June 13, 2006 Mislis na onaj dio gdje odabires listic "single" "multi bet" i "system" ili nesto drugo? Sorry nisam te bas skuzila.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Prolaznik 0 Posted June 13, 2006 Kad kliknem na ovaj link koji je Dwiz napisao i odaberem pobjednika sve u redu... ali čim odem malo pogledati ponudu odmah se listić promijeni u normalan("single" "multi bet" i "system") i ne mogu niš... Valjda buš sada sku Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran 0 Posted June 13, 2006 Ja što sam dobio 5 eura na račun je "Reklamni bonus / EUR 5 Partner Promo MSN" Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted June 13, 2006 To sam i ja napravio. Sad imam 31 e na računu :o :o s obzirom da si se regao s drugim podacima da li mo Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted June 13, 2006 piše mi stanje racuna 0,00 eur Quote Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted June 13, 2006 Prvi put sam se registrirala na BAW.. preko Dwizovog linka.. mozda ti je na racunu 0 zato sto oni vec imaju tvoje podatke registrirane.. ne znam... Idem s FF, i sve normalno radi.. Prolaznik, kad si sastavljas listic, ako ti mijenja naziv iz single u multi bet itd.. probaj samo maknut kvacice sa parova koji su ti ostali zabiljezeni od proslog kladjenja.. mozda je u tome stvar.. stvarno ne znam.. Ja se jucer okurazila stavila malo mlb, Koreju i na Francuze za posjed lopte na utakmici i guess what.. oslo Svicarcima!! ma Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran 0 Posted June 13, 2006 To sam i ja napravio. Sad imam 31 e na računu :o :o s obzirom da si se regao s drugim podacima da li mo Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted June 14, 2006 ja kad prebacim na ponudu za nogomet makne mi onaj ulog od 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted June 14, 2006 e Gorane pls jel bi se htio ti regat s nekim bezveze podacima i stavit 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran 0 Posted June 14, 2006 Oni su meni na e-mail poslali neki bonus, ako dovedem prijatelja... Kada sam se prijavio sa 1. računom pitalo me da li Quote Share this post Link to post Share on other sites
tommyboy 1 Posted June 14, 2006 kaj trebam stisnut kad stisnem link na prvoj poruci? jel se moram negdje regat ili kaj? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted June 14, 2006 Gorane, bonus za prijatelja iznosi 10 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran 0 Posted June 14, 2006 Gorane, bonus za prijatelja iznosi 10 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran 0 Posted June 14, 2006 e Gorane pls jel bise htio ti regat s nekim bezveze podacima i stavit 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites