Tuto 157 Posted April 6, 2010 kad ce 10-betJavi se Dwizu! Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted April 6, 2010 (edited) Ljudi moji pa kud ovaj svijet ide, pa zar je ovo normalno što mi ko narod radimo. http://www.index.hr/sport/clanak/na-forumu...ija/484743.aspx A ovaj retardirani novinar to još objavi cijeloj HR.Ne znaš tko je gluplji.Index.hr i slične gluparije me uopće ne iznenađuju s ovakvim glupostima Edited April 6, 2010 by c4nton4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted April 6, 2010 Ljudi moji pa kud ovaj svijet ide, pa zar je ovo normalno što mi ko narod radimo.Jedino s čime se slažem u tekstu je da je sudac sudio nepostojeći penal za Dinamo u susretu sa Rijekom. Quote Share this post Link to post Share on other sites
statisticar 7 Posted April 6, 2010 Jedino s čime se slažem u tekstu je da je sudac sudio nepostojeći penal za Dinamo u susretu sa Rijekom. Ovo je stvarno nerezonski i nepotrebno i glupo... inače za Marića se odavno zna da je podmitljiv kako u političkom tako u nogometnom svijetu,na Mamićevojoj platnoj listi se inače nalazi... Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted April 6, 2010 Za kolege forumaše koji kane pratiti LP, a nemaju NOV@ tv postoje streamovi na dnevnik.hr zqa obje utakmice Quote Share this post Link to post Share on other sites
the_only_one 2 Posted April 6, 2010 pozz...jel mi moze neko naci izostanke za mec viena-a lustenau???privlaci me kvota na 1 hvala Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted April 6, 2010 (edited) pozz...jel mi moze neko naci izostanke za mec viena-a lustenau???privlaci me kvota na 1 hvala A gle to teško ali možemo ti se raspitati za brojeve telefona od sudaca s te tekme, vjerujem da bi ih moglo biti na onom forumu ili na index.hr!!! Edited April 6, 2010 by tvicenti Quote Share this post Link to post Share on other sites
the_only_one 2 Posted April 6, 2010 A gle to teško ali možemo ti se raspitati za brojeve telefona od sudaca s te tekme, vjerujem da bi ih moglo biti na onom forumu ili na indedx.hr!!!jako smijesno.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted April 6, 2010 pozz...jel mi moze neko naci izostanke za mec viena-a lustenau???privlaci me kvota na 1 hvala Sad su ažurirali tko starta.To je sve što sam ti ja trenutno uspio nać : FirstVien-SC A.Lustenau Quote Share this post Link to post Share on other sites
the_only_one 2 Posted April 6, 2010 Sad su ažurirali tko starta.To je sve što sam ti ja trenutno uspio nać : FirstVien-SC A.Lustenauhvala puno Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted April 6, 2010 hvala punoNema na čemu Quote Share this post Link to post Share on other sites
ronaldinjo 0 Posted April 6, 2010 pozdrav svima Quote Share this post Link to post Share on other sites