c4nton4 20 Posted April 7, 2010 Pozdrav iz sunčanog Zagreba Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted April 7, 2010 Dobar dan! Juečer Inter prošao a kiša pala u Bogoti i pitaj Boga kad će se odigrati onaj tenis od jučer.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted April 7, 2010 Ma, DejPjero se samo šalio. http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif (Vidiš da nije prihvatio moju ponudu za opkladu!). Šalu na stranu... Ponavljam još jednom moja iskustva: 6 godina se ozbiljnije kladim, oko 5 godina učestvujem na raznoraznim takmičenjima, do pre godinu dana (kada sam čuo i pristupio BetClubu) gubio sam svaku naduda će na prostoru ex-YU zaživeti jedan korektan takmičarski forum. Ostajao sam uskraćen za nagrade kod nekih tipova u Bosni, prekidana su mnoga takmičenja u Srbiji...Definitivno, BetClub je jedina svetla tačka po ovom pitanju u ex-YU i drago mi je da tako nešto postoji! Meni 10bet nije isplatio prvo mesto za prvi mesec 2010., ali, znam da neki neće verovati, ja mirno spavam jer znam da Tuto i Dwiz stoje iza cele stvari. Jednostavno, stvari koje vrede, u koje je uložen trud i koje su na zdravim temeljima, zaslužuju poštovanje (ako ništa drugo). Ne znam, kako je u drugim ex-YU republikama, ali znam da se u Srbiji takve stvari baš i ne poštuju i ne postoji iole zdrava stvar koju Srbin nije spreman da uništi (argumenti stoje na sve strane u poslednjih 10, 20 i više godina). Ja sam Srbin, ali nisam baš takav! Naravno, ovo pisanije se ne odnosi na DelPjera, pišem iz mog ugla uopšteno. Momci iz BetCluba definitivno zaslužuju podršku Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted April 7, 2010 Sta je ispravno za danas JJk-Jaro, ili JAro -JJk u pitanju je finski liga kup??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted April 7, 2010 Trebalo bi bit Jyvaskyla JK-Jaro. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mystery023 1 Posted April 7, 2010 pozdrav svima, evo mene iz prvog ovogodišnjeg proljetnog ribolova Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted April 7, 2010 pozdrav svima, evo mene iz prvog ovogodišnjeg proljetnog ribolova I kako je prošlo?? To neka ribičija ili baš ribolov na moru?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted April 7, 2010 pozdrav svima, evo mene iz prvog ovogodišnjeg proljetnog ribolova i???......gdje su slike ulova Quote Share this post Link to post Share on other sites
mystery023 1 Posted April 7, 2010 I kako je prošlo?? To neka ribičija ili baš ribolov na moru?? na moru. Nije baš dobro, malo se prerano vitar diga, al par kila poštene ribe ima. a slike ulova će pričekat sljedeći izlazak na more, kad bude nešto reprezentativno za pokazat Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted April 7, 2010 (edited) na moru. Nije baš dobro, malo se prerano vitar diga, al par kila poštene ribe ima. a slike ulova će pričekat sljedeći izlazak na more, kad bude nešto reprezentativno za pokazat Sad će vam uletit par lopti u mrežu Edited April 7, 2010 by c4nton4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted April 7, 2010 Sad će vam uletit par lopti u mrežu Ajde ne znam za lopte u mreži ali u jedno sam siguran da će uletiti jedno 60-80 prekršaja na tekmi! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted April 7, 2010 Trebalo bi bit Jyvaskyla JK-Jaro. Tako je kod mene u lokalu, i ne daju si uplatu na Jaro.. mada ne bih ih ni uplatio, nego je stvar sto je tako po teletekstima, a kad pogledam na netu svuda je obrnut par... verovtno nema veze ko je domacin jer je u pitanju kup... Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted April 7, 2010 Evo nešto i za danas!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted April 7, 2010 Ajde ne znam za lopte u mreži ali u jedno sam siguran da će uletiti jedno 60-80 prekršaja na tekmi! do poluvremena 29........i nije tako strašno Quote Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted April 7, 2010 Evo nešto i za danas!! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif interesantno, već drugi put danas postamo isti minut........a za listić, šta drugo, nego Quote Share this post Link to post Share on other sites