Tuto 157 Posted April 10, 2010 Dobro jutro ekipica! Uspješan vam dan! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/50yes.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted April 10, 2010 Jutro........ za danas Celtic, Inter, Monaco, Rijeka, Nottingham, Hearts, Katowice, CSKA Sofia.......neki i sa X u par kombinacija..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
mystery023 1 Posted April 10, 2010 jutro ljudi...zadnjih par dana radim ka konj, nisan se ni do kladionice uspio spustiti. danas će mislim pasti 10ak listića samo da nadoknadim...parova ima, volje imam, kave imam Sritno svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
mystery023 1 Posted April 10, 2010 Jutro........ za danas Celtic, Inter, Monaco, Rijeka, Nottingham, Hearts, Katowice, CSKA Sofia.......neki i sa X u par kombinacija..... Rijeka mi smrdi na X Quote Share this post Link to post Share on other sites
ronaldinjo 0 Posted April 10, 2010 pozdrav svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
ronaldinjo 0 Posted April 10, 2010 Dobro jutro ekipica! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/nije.gif Uspješan vam dan! kada ce biti nagrada za masters? jos nisam dobio ni novcanu ni poklon iznenadjenje kladionice expekt kako ste bili objavili pre takmicenja Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted April 10, 2010 kada ce biti nagrada za masters? jos nisam dobio ni novcanu ni poklon iznenadjenje kladionice expekt kako ste bili objavili pre takmicenjaToliko si dugo na forumu da bi trebao znati kome se trebaš obratiti za nagrade, ukoliko to još nisi učinio, prije nego šta se ovdje oglasiš. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted April 10, 2010 evo mog tiketa za danas sto sam odigrao: Napredak -Hajduk 1@1.95 Napoli - Parma 1@1.50 Peneta - Erani 1@1.37 Spartak - BSK 1@1.55 Wawrinka - Starace over21,5@1.85 tecaj 11.49 kladionica balkanbet Naglasavam samo da mi je najrizicniji tip Spartak - Bsk, zbog toga sto je trener Milinovic nekada trenirao Bsk, i Bsk je ustupio bodove prosle sezone Spartaku kada je ovima trebalo, a sada je Bsk u zoni ispadanja pa mozda mu ovi vrate sa nekim bodom.. Medjutim, odigrana je jedinica iz razloga sto je Spartak treci na tabeli i dosta je bolji tim od BSK i jos uz to igra kod kuce, a da bi ostao na trecoj poziciji mora nastaviti sa pobedom.. ako sve bude korektno ovde pobeda Spartaka Zlatibor vode ne bi trebala da izostane nijednog momenta.. Napredak u borbi za opstanak docekuje Hajduk koji je takodje ugrozen u tabeli od mesta za ispadanje, tako da ovde ce domacin ici na tri boda i time pretekne Hajduk koji ima cini mi se bod vise od Napredka.. Napoli je dosta bolja ekipa po meni od Parme, LAvezi i ekipa ce dati danas Parmi bar dva komada, ne verujem da je ekipa Parme spremna da pruzi iznenadjenje.. Peneta kada igra sa teniserkama koji nisu nesto narucito rangirane, igra solidno po meni na ovm turniru i ona je za mene favorit na ovom susretu.. Wawrinka -Starace, Stanislas je po meni dosta bolji teniser od Starace-a, ali nesto ne igra bas u njegovom svetlu u Casablanci, dok Starace pruza izvanredne partije, pocistio je sa terena jednog nimalo naivnog igraca kao sto je Lukas Kubot.. Tako da ovde ocekujem borbu sa puno gemova, ali i pobedu Wawrinke. Na tiketu odigran over kao sigurniji tip... Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted April 10, 2010 Dobar dan,za danas odigro ovo,a sad pa pa! Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted April 10, 2010 Dobar i uspesan vikend svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
the_only_one 2 Posted April 10, 2010 pozz i srecno svima danas... Quote Share this post Link to post Share on other sites
mystery023 1 Posted April 10, 2010 Celtic 0-1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted April 10, 2010 Celtic 0-1 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/nije.gif a imam ga u svim kombinacijama Quote Share this post Link to post Share on other sites