c4nton4 20 Posted April 10, 2010 El-Classico zasluženo Barci Quote Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted April 10, 2010 c4nton4......... šta ništa od subotnjeg izlaska ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted April 11, 2010 c4nton4......... šta ništa od subotnjeg izlaska ? ej evo mene od subotnjeg izlaska .................. pijan sam kao majka Rijeka tukla Medjumurje 5:1, ej a ja uvwek u kladionici igram na reku i izgubim, jer ona mij e ostala kao dobra ekipam jos dok je bila sfrj, pa sam ao mali pratio rezultate, imao sam 6 godina, rijeka -spartak 2:0, secam se kao juce.. bese neka, al ne bitno to.. Barsa tukla Real , predvidljivo, ubija ekpa , koliko su dobri.. najaci satav na planeti, uh svaki respekt za ekipu, ma igraju ljudi taj fudbal, i gotova stvar,, jedno je evidentno, zapamtite sada moje reci, protiv Intera ce pasti, nece proci.. tako to bude u 70% slucajeva Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted April 11, 2010 : Ja ostao kući.Nakon tekme došla ekipa na piće, neki nastavili u disko,neki ostali..Nabijem Pingvine na k.. s j.... Atlantom.Ne znam što mi je s tipovanjem u natjecanju, jedini par koji pogrešno prognoziram stavim u natjecanje Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted April 11, 2010 (edited) ej evo mene od subotnjeg izlaska .................. pijan sam kao majka Rijeka tukla Medjumurje 5:1, ej a ja uvwek u kladionici igram na reku i izgubim, jer ona mij e ostala kao dobra ekipam jos dok je bila sfrj, pa sam ao mali pratio rezultate, imao sam 6 godina, rijeka -spartak 2:0, secam se kao juce.. bese neka, al ne bitno to.. Barsa tukla Real , predvidljivo, ubija ekpa , koliko su dobri.. najaci satav na planeti, uh svaki respekt za ekipu, ma igraju ljudi taj fudbal, i gotova stvar,, jedno je evidentno, zapamtite sada moje reci, protiv Intera ce pasti, nece proci.. tako to bude u 70% slucajeva Kod nas danas na Barcu kvota uSupersportu bila 3.00.Buraz ju je iskoristio s još nečim u kombu , valjda mu je tiket prošao http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif Forza Inter.Ali mi je svejedno tko prođe jer je Messi chudo Edited April 11, 2010 by c4nton4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
sirec 0 Posted April 11, 2010 Jutro 1497256 CF Malaga - FC Sevilla (Polčas/konec) 1 / 218,0010.04.10 18:00(1:0) 1:2Sedam je sati okreni,okreni se i spavaj dalje http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted April 11, 2010 Dobro jutro ekipica! Uspješna i ugodna nedjelja! Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted April 11, 2010 Dobar jutar,nakon sinoćnjeg prololoma oblaka danas opet sunce!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted April 11, 2010 Evo jedan ticket za izbijanje 30kn iz đepa! Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted April 11, 2010 dorbo jutro svima http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif odlican listic baptista, samo bih ja maknuo Romu, nepredvidljivi su a jucer me je izvukla Barcelona, izvukao sam oko 30€ sinoc u lokalnoj poslovnici Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted April 11, 2010 Evo jedan ticket za izbijanje 30kn iz đepa! dobar dan....Baptista - prepisao sam jer mene danas glava bole!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted April 11, 2010 Dobar dan dobri ljudi. Nek vam je sa srećom danas! Quote Share this post Link to post Share on other sites
sportandlove 3 Posted April 11, 2010 dobra dan Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted April 11, 2010 Petak - 100%, Subota - 50%, Nedelja -??? Quote Share this post Link to post Share on other sites