Baksuz 0 Posted April 13, 2010 Tsonga J.W.-Almagro N. tip 2 @ 1,90 Ovaj par je gotovo svuda postavljen kao bonus tip. H2H: HardJo-Wilfried TsongaNicolas Almagro6-3 6-4 4-6 6-7(6) 9-7 Almagro je klasični zemljaš i ovdje je (po meni) value u ovolikom koeficijentu na španjolca jer je puno bolji na zemlji od Tsonge, a i to mu je omiljena podloga. Tsonga ga je jedva dobio na svojoj najboljoj podlozi što je dodatni plus zašto na Almagra. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Baksuz 0 Posted April 13, 2010 M.Baghdatis-A.Montanes @ 1,75 H2H: CarpetMarcos BaghdatisAlbert Montanes6-2 6-2 Također situacija kao i kod Almagra. Baghdatis je solidan zmljaš, ali Montanes je "rođen" na ovoj podlozi i (po meni) spada u top 20 zemljaša svijeta. Ima jako puno "skalpova" što se tiče bolje rangiranih igrača od njega i mislim da će se i Bagy ubrojati u njih. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Baksuz 0 Posted April 13, 2010 Berdych T.-Gasquet R. tip 1 @ 1.50 H2H Richard GasquetTomas Berdych7-6(3) 6-31/2 - 32/2006 ATP Toronto (CAN) Richard GasquetTomas Berdych6-4 6-1 Dakle 2-0 za Gasquet-a je u međusobnim, ALI Berdych igra u životnoj formi i Gasquet se vratio nakon duge ozljede, ali nije još 100% fit. U prvom kolu je skoro ispao od Gimeno Traver-a što bi inače trebao laganini rješavati. Berdych je nastavio igrati impresivan tenis i nakon vodstva Lopez-a od 2-0 u prvom setu Berdych se lagano budi i pravi seriju od 12-1 u gemovima i dobija meč 6-3 6-1. Dakle da je Gasquet u top formi bio bih lagano na strani čeha, ali ovako kad je situacija da je Berdych u najbolje izdanju ikada mislim da je ovih 1.50 jako lijepo za uzeti. Quote Share this post Link to post Share on other sites